Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...
Adamların umrumda değil...alırsanız kağıdın fiyatı daha da aşağılara cekerler...almazsanız biraz yükseltip gelen civcivlerin eline verirler...bu tahtada kazanma şansınız kumarhanede kazanmaktan daha az.
Ostim, Bank Asya ya yani BDDK ya olan 10 milyon Avro borcunu nasıl ödeyecek..metro karşısındaki arsa projesinden gelen para borçlara gidecek...ellerinde para kalmayacak...buradaki yatırımcıları soyarak para kazanmaya çalışıyorlar...
Abicim paso düşme modunda
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ostim yatırım a yazmıştım vakfı arayabilirsiniz diye mesaj geldi SPK eskisi gibi bu ay içinde satış yapacağım yazısını kabul etmiyormuş hergün ayrı başvurun demiş,SPK da yatırımcı ya daha çok kaybetmesi için satışları günlük bildirim istiyormuş
bu duruma bozulan arkadaşlar vakfın numarası 03123860121 arayabilir ben aradım açmıyorlar böyle adi bir şirket
Sayın Transmisyon bu ay içerisinde satış yazısını kabul etmiyormuş her gün ayrı başvurun diye bir spk yönetmeliği yok emin olabilirsiniz.Vakıf böyle bir açıklamayı yazılı ya da resmi olarak kesinlikle yapamaz.Böyle bir yönetmelik olsa diğer şirketlerde uymak zorunda kalırdı bkz silvrline 24/03/2017 sekur 20/03/2017 petkm 07/03/2017 KAP bildirimleri …Bildirim zorunluluğu vardır ancak istenilen tarih aralığı söylenebilir.Vakıf neden böyle yapıyor öyleyse derseniz eğer tecrübeli olanlar neden olduğunu kolayca tahmin eder,diğer yeni başlayanlar ve amatör yatırımcılara doğru bilgi aktarımı malumunuz spk tarafından engellenmiştir…
Not:Yatırım tavsiyesi değildir çünkü Türk Halkının hepsi 12 yaşında çocuklardan oluşmaktadır.Okuduğu bir cümle ile kandırılabilir elindeki parayı her an kaybedebilir..Hele borsa ile uğraşanlar tümden salak derecesinde saftır.Kimse kimseyle hiçbir bilgi paylaşmasın piyasa yabancıların oyuncağı olsun diye çıkardığın yönetmeliği geri al SPK,dürüstsen imtiyazlı hisse uygulamasını kaldır.
Hocam ben ezbere söylemiyorum ostim yatırıma mesaj atıyorum .Başkana mesaj atıyorum vakfı arıyorum şikayet edeceğim diyorum zorla cevap geliyor gelen cevap aynen aşagıdadır
Merhabalar
OStim vakfı satış yapacağına ilişkin açıklamalarını eskiden şu tarihler arasında satış yapabilirim diye yapıyordu ama bu sene SPK satış yapmayı düşündüğü her gün için önceden açıklama yapmanız gerekiyor diye uyarmış. Ostim vakfı bu satışları ne kadar sürdürür yada kimlere sattığına bilmiyoruz ve bunu da spk ya başvurarak öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum. Ostim Vakfının Satışı için sorularınızı kap ta yaptıkları bildirimdeki telefon numarasından arayarak öğrenebilirsiniz. Geçmiş yıllardaki muhasebe de yaşanan sorunların davası 2013 yılında görülmüş alacaklar tahsis edilmiştir. Şimdiki açılan dava kamu davasıdır. Maddi bir beklenti değildir. Zararınızın sebebinin şirket yönetimi olmadığını düşünüyorum.
Saygılarımla…
Semih KÖKDEN
Yatırımcı İlişkiler Yöneticisi
Açıklama: Açıklama: Açıklama: yatirim_logo
Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş.
100.Yıl Bulvarı No:99/90 Ostim/Ankara
Phone : +90 312 385 34 09
Fax : +90 312 385 24 19
semihkokden@ostimyatirim.com.tr
www.ostimyatirim.com.tr
Yer İmleri