Sayfa 6/25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
Arama sonucu : 193 madde; 41 - 48 arası.

Konu: UNLU - Ünlü Yatırım Holding A.Ş.

1. Araci kurum olarak 3 yıldır kullanıyorum.
     Alıntı Originally Posted by gucluu Yazıyı Oku
    Çalıştığım derken çalışan olarak mı yoksa aracı kurum olarak mı kullanıyorsunuz?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Araci kurum olarak 3 yıldır kullanıyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler bilgilendirme için. Müşteri memnuniyeti olan da bir kurum demek ki.

Yani aslında ben aslında çok umutluydum bu firmadan ama şu ana kadar tırt çıktı.

3.  Alıntı Originally Posted by gucluu Yazıyı Oku
    Teşekkürler bilgilendirme için. Müşteri memnuniyeti olan da bir kurum demek ki.

Yani aslında ben aslında çok umutluydum bu firmadan ama şu ana kadar tırt çıktı.
    Ben yıllardır borsa ile ilgilenirim pek çok aracı kurum ile çalıştım. Ünlü şöyle iyi, sana gereksiz işlem yaptırma telaşı yok, önce kazan diyor, farklı ürünleri var (yurt dışı için mesela anlaşması vardı bir kurumla bir ara düşünmüştüm) fonları var mevduat için bankalarla pazarlık yapıp iyi oran alıyordu 2 3 sene önce, yani komisyon olarak en uygunu değil ama çalışanlar da genel olarak bilgili ve sorunca ilgileniyor. Butik bir kurum, bence reklam yönü eksik biraz daha KY'ye yönelmek amacıyla borsaya açıldı ise bence ilerisi için iyi olabilir, zaten yabancının ve belli portföy üstü yerlinin tercih ettiği bir kurum olduğunu düşünüyorum. Eskiden (2018) sanırım 500k altı portföy pek almak istemiyorlardı, muhtemelen bu değişti diye düşünüyorum. Müşteri olarak gördüklerim bu şekilde, hisse olarak en az 4 bilanço getirmemiş hiç bir arza girmiyorum varsın onu da girenler kazansın yani seneye bu hisseyi de incelerin inşallah.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben yıllardır borsa ile ilgilenirim pek çok aracı kurum ile çalıştım. Ünlü şöyle iyi, sana gereksiz işlem yaptırma telaşı yok, önce kazan diyor, farklı ürünleri var (yurt dışı için mesela anlaşması vardı bir kurumla bir ara düşünmüştüm) fonları var mevduat için bankalarla pazarlık yapıp iyi oran alıyordu 2 3 sene önce, yani komisyon olarak en uygunu değil ama çalışanlar da genel olarak bilgili ve sorunca ilgileniyor. Butik bir kurum, bence reklam yönü eksik biraz daha KY'ye yönelmek amacıyla borsaya açıldı ise bence ilerisi için iyi olabilir, zaten yabancının ve belli portföy üstü yerlinin tercih ettiği bir kurum olduğunu düşünüyorum. Eskiden (2018) sanırım 500k altı portföy pek almak istemiyorlardı, muhtemelen bu değişti diye düşünüyorum. Müşteri olarak gördüklerim bu şekilde, hisse olarak en az 4 bilanço getirmemiş hiç bir arza girmiyorum varsın onu da girenler kazansın yani seneye bu hisseyi de incelerin inşallah.
    Dediğiniz gibi hissedarlık oranına bakınca 70% civarı Levent ÜNLÜ'nün, 7% yabancı bir fon. Yani aslında adam borsaya açsada çok büyük sahiplik adamda. Aşağılara indirmek istese sonuçta kendi ayağına sıkacak ama enteresan bir şekilde aşağı geldi arzdan beri.

Sektör olarak ben Türkiye'de gelişime çok açık olduğunu düşünüyorum. Yani banka fonları yerine yatırım bankası gibi parayı daha iyi yönetecek kurumlar olursa tercih edilebilir diye düşünüyorum (ABD deki Goldman örneği)

5. Birileri mal satıyor sanki bugün.

6. Birileri her gün mal satıyor sanki.

7. Bende bu kurumda işlem yapmak isterim ama önce kazanmam lazım. Geçtiğimiz hafta iki güzel haber geldi ama fiyatlamadı. Daha önceden olan bir beklenti desek daha piyasaya dün girmiş bir şirket. Reklamı az gibi bir şey yazmışsınız, blançonun en fazla eleştirilen kısmı fazla reklam harcaması... Her şey olumlu gibi ama neyse YTD.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bunların bir derdi var ama ne anlamadım. Dün alan aracı kurum ertesi gün geri veriyor. Toplayamadıkları bir mal var ama bendeki malın kalitesi belli. Başka bir şirkette 4 yıl bekledim 22.5 katına verdim. Ben yatırımcıyım, borsa oyuncusu değil! Bakalım oyunları ne kadar daha sürecek benim zamanım bol lakin sizin pek yok gibi. O sebeple geçen ay gönderdiğiniz açıklamanın aynısını tekrar gönderiyorsunuz. Zamanı gelince teşekkür eder çeker giderim. O kadar da mert olduğumu göreceksiniz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 6/25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •