Sayfa 6/931 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    bende bugün bankadaydım
    öyle abartıldığı kadar tl ye hucüm yok
    bi teyze vardı,onun dışında tl isteyen olmadı
    Öyle diyorsunuz ama bugün hem Fibabanka hem Alternatif Hoşgeldin faizlerini 1'er puan arttırmışlar. Reyisimiz canlarına okuyacak :D Diğerlerini bilmiyorum.

Yani aslında saçmalığı düşünebiliyor musunuz? Faiz insin diye ortalığı birbirine katıyorlar, aksine faizler daha da yükseliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    bende bugün bankadaydım
    burda bankamatiklerin hiçbirinden para çekemiyoruz para çekmek için her gün bankada sırada 1 saat nasıl bekleyelim diye kızan bi dayı vardı. müşteri temsilciside nasıl olmaz parasız bankamatikmi olur diye gülüyordu.

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    bende bugün bankadaydım
    linç etmeyin arkadaşlar
    onun dışındakiler niye geldi anlamadım

4.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    bende bugün bankadaydım
    Size öyle denk gelmiş. Ben bir kaç gündür kalabalık görüyorum. Bugün ilk kez bir döviz bürosu kepenk indirmiş olarak gördüm. Orada birisine neden kapalı diye sordum. Döviz satmak istemiyorlar herhalde dedi. Neden? dedim. Arkadaş yarın artacak şeyi ucuza neden satsın ki dedi.

5. Hey masallah EÍB ne yapmis oyle
    % 1547 +
    Yanlismi yoksa
    Sabah nzh de 0.400 gozukuyordu
    Sonra duzelttiler 0.156 ya
    MJB de roketlemis %10.78+

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 2018 sonrası da dövizde terste kalmıştım , birçok arkadaşımda terste kalmıştı ama dövizden çıkmadılar bense stoploss yaptım. Uzun bir süre belki ama şu anda dövizde kalanlar mutlu , fonda bile olsam(tamamı dövize bağlı olmadığı için ) gene ters köşe kaldım.

7.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    2018 sonrası da dövizde terste kalmıştım , birçok arkadaşımda terste kalmıştı ama dövizden çıkmadılar bense stoploss yaptım. Uzun bir süre belki ama şu anda dövizde kalanlar mutlu , fonda bile olsam(tamamı dövize bağlı olmadığı için ) gene ters köşe kaldım.
    Valör olmasa KUB dışında hepsini KIS yapacağım ama 4 günde kur ne olur. Kur ile kafa kafaya giden yabancı portföyün, Cuma itibarı ile ciddi ayrıştı. Bugün de düşüş var, bir darbe daha yiyeceğiz.

Bu sistem hayata geçerse parasal genişleme patlar enflasyon 3 haneli olur en az
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

Sayfa 6/931 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •