Sayfa 6/1122 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    onu bugün açıkladı ş.urfa pilot bölge olacak diyor sonra tüm yurda yayılacakmış, kuruluşu maliyetli bir proje..
    ben bugün okudum dün demiştir dedim
    yapamayacağın daha doğrusu herkese uygulayamayacağın şeyin sözünü etmeyeceksin
    bak mhp EYT nin altında kalacak akp ile birlikte
    ak partisi 3600 ün altında kaldığını gördü 4 senedir oyalıyor
    şimdi seçimde kendisi olacak mı olmayacak mı belli değil 3600 ü çıkarma telaşına düştü
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geri zekalı kk da dün güneydoğulu çiftçiye elektriği bedava yvereceği,zgibi tuhaf bi laf etmiş
    iri dese ya lan dingil egeli trakyalı çiftçinin günahı ne çukurovadakinin ığdır ovasındakinin samsun ovasındakinin günahı ne ki para verecekler
    Aklı sıra hdp li seçmene göz kırpıyor.
    sanki ege, trakya seçmeni cepte.

bu milletin kaderimi kötünün iyisini seçmek.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

seçmen kitlesinin kalitesine dönüp baktığınız var mı.?
    üniversite mezunları 60 yıl önce türkiyenin başkenti neresiydi onu bilemiyor yarışma programlarında
    seyirciye soruyorlar ancak % 40'ı doğru cevap verebiliyor, hem aziz nesine hak verip hem isveç gibi bir yaşam bekleyemeyiz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geri zekalı kk da dün güneydoğulu çiftçiye elektriği bedava yvereceği,zgibi tuhaf bi laf etmiş
    iri dese ya lan dingil egeli trakyalı çiftçinin günahı ne çukurovadakinin ığdır ovasındakinin samsun ovasındakinin günahı ne ki para verecekler
    mazot, mazot, mazot....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    ....
    ....
    ....
    ....

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben bugün okudum dün demiştir dedim
    yapamayacağın daha doğrusu herkese uygulayamayacağın şeyin sözünü etmeyeceksin
    bak mhp EYT nin altında kalacak akp ile birlikte
    ak partisi 3600 ün altında kaldığını gördü 4 senedir oyalıyor
    şimdi seçimde kendisi olacak mı olmayacak mı belli değil 3600 ü çıkarma telaşına düştü
    Ben bir EYT li olarak EYT yi sosyal medyadan takip ediyorum..İnsanlar icra makamında olan partilere fena küsmüşler , yaşam şartları bu kadar ağırlaşmasa tepki daha cılız olurdu diye düşünüyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

kimse sormuyor bizlerin vergisini birilerine niye bedava veriyorsun diye. daha iktidara gelmeden bedava elektrik vb popülist vaadler.
    bu ülkede herhangi bir hastalığı ve iş göremez durumu olmayan herkes çalışıp, hakettiğini alacak ve vergisini verecek. Böyle bir sistem kurayım diyen yok. varsa yoksa vergilerimiz birilerine dağıtılsın.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Cem uzan nerde o girmeyecek mi secime 1liraya mazot isteriz

Sayfa 6/1122 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •