bir halt olacağı yok.
gündüz soracaktım fırsat olmadı
bu amerika'nın enflasyon verilerini neden TÜİK hesaplıyor ? bilen va mı ?
görüntü iyi olmadı. üzgünüm..ama laf cambazı biriyle tartışırsan sonuç kaçınılmaz oluyor..takılmayı anlamayacak değilim..sevmediğim şey laf cambazlığı ile yapılan saygısızlıktır..
hala diyorki manüpüle ediyor kuzu ile beraber..kimin yazdıklarına çizdiklerine laf söyledim ben..her emek değerlidir..saygısızlık varya bu ülkenin en belalı düşmanıdır..başımızdaki musibetler de bu yüzden..haklara saygı,adalete saygı, insana saygı..saygısız biri insan değildir çünkü..ondan da bir bok olmaz..
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
ben formu takip etmiyordum bir süredir..belki 2 ay olmuştur..
ben uzun vadeciyim..kolay mal almam ve satmam da..
benim en güvendiğim göstergelerim eski zirvelerini belki 2 ye katlamış ve geri dönmesi imkansıza yakın olan hisseler..
bunların sayısı 2 ay önce 1 ya da 2 taneydi..birini yazmıştım ditaş diye ..bu tür hafif patron kağıtları benim göstergem..
niye ..benim için trend önemli..
ama bunların yükselişi benim gördüğüm kadarıyla teknik açıdan ilk oluyor..
sayıları artınca olay ciddileşti..ve bizde gerekeni yaptık..biz derken 30 kişi değil..benim gibi düşünen kesim..
Benim burada ne yazacağıma ne zaman graf koyacağıma kuzu karışamaz , geldiği köyde toplamış 3-5 adam onlara talimat verir gibi burada artislik peşinde herkes işine baksın birde beni buradan attırırız vs ile bu işlere girmesin kendi arasında konuşanlar kulağıma geliyor , yeni yönetim orada eski yöneticiler burada kurallar belli uyulmazsa eyvallah ...
konu kapanmıştır.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
ben isterimki bir kişiye 1 kez dediğimde anlasın..laf ebeliği yapmasın..daha öncede yazdım beni yok say..yıldızlarımız uyuşmuyor..
ben yöneticiye dedimki bak birileri sataşıyor..bu formun kalitesini bozar üslubu bozar..bana da ceza yazdı..o zaman dedimki sil benim üyeliğimi..silmedi..sağ köşeden çık girme dedi..silebilir umrumda değil..memnun olurum
bir iki gündür beğendiğim sanayi kağıtlardan alıyorum..bunların bazıları borsanın 9-10 bin li seviyelerinde hala..
hani 9 binlerde neden almadın diyenler için diyorum..çok da uzak değiller diplerine..biz de altından kazanmıştık bu süreçte..
Yer İmleri