Sayfa 60/84 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon
Arama sonucu : 667 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Fenerbahçe erkek basketbol takımı

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tam 83 maç oynamışlar bu sene
    Müthiş performans

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,547
    Blog Entries
    3
    Feneri tebrik ediyorum...
    Yapacak bisi yok... Besiktas adina... 3.9 ile 32 milyon arasinda fark belirgin...
    Sonuc
    Tebrikler fenerbahce
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

3. İşte bu. helal olsun benim fenerime .nazar değmesin.😊

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Karanlık günlerimizin ışığı oldun FENERBAHÇEM!
    Basketbol takımımızla gurur duyuyoruz...
    İyi ki varsınız... Tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler, tebrikler...

Fenerbahçe'ye NBA akını

Doğuş Grubu’nun sponsorluğuyla birlikte transfer çalışmalarında eli güçlenen sarı lacivertli ekip, kadrosundaki yıldızlardan gelecek haberlere odaklandı.

Milliyet Gazetesi’den Ümit Avcı’nın haberine göre, NBA haklarını elinde bulunduran ve her fırsatta Sırp oyuncuyu kadrolarına katmayı planladıklarını açıklayan Sacramento–Bogdanovic görüşmesinin sonucunu merak eden sarı-lacivertli kulüp, yıldız isminin kararına göre transferdeki yol haritasını belirleyecek. Daha önce anlaşmaya varılan Brad Wanamaker’ın da tercihini NBA’den yana kullanmak istemesi ve Avrupa’ya veda etmeye hazırlanması, Fenerbahçe’yi yeni arayışlara itiyor. Yine NBA radarında bulunan CSKA Moskova’nın Sırp yıldızı Milos Teodosiç de listede bulunsa da, Rus ekibinin yıllık 8 milyon dolarlık teklifi bu transferi de zora sokuyor.

Uzun oyuncu konusunda da arayışta olan Fenerbahçe, Pero Antic ile yolları ayırması durumunda Nicola Melli veya Joffrey Lauvergne ile anlaşmayı planlıyor. NBA’deki kariyerini sonlandırmayı planlayan Fransız yıldız ile temasa geçildiği belirtilirken, gelecek hafta transferler için somut adımlar atılması bekleniyor.

Kontratlarında NBA çıkış hakları bulunsa da, Jan Vesely ile Ekpe Udoh’un, Avrupa’da kalmaya sıcak baktıkları ve takımdan ayrılmalarının zor olduğu belirtilse de, özellikle Vesely için gelecek tekliflerin yükselme olasılığı Fenerbahçe’de tedirginlik yaratıyor.

http://basketdergisi.com/fenerbahceye-nba-akini.html
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" DANIEL DUMOULIN

Bogdanovic giderse cok buyuk kayip olur, onun gibi bir oyuncu bulmak cok zor.

Vesely ve Ekpe kesin kalirlar, Fenerbahce de cok mutlu olduklarini dusunuyorum, ikiside seyirci ve atmosfer ile oynayan ve cosan oyuncular.

Antic ayrilir, yerine 4 vede 5 numara oynayabilen iyi bir yabanci alinmali.

maalesef yerli oyuncularimiz cok zayif

Fenerbahçe : Kostas Sloukas ile 2+1 yıllık sözleşme üzerinde prensip anlaşmasına varıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

sulukas iyiydi
    antiç artık bize yaramaz sağlam bi adam almalıyız
    veseley ve ekbe kalır inşallah
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 60/84 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz