Sayfa 60/337 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 2694 madde; 473 - 480 arası.

Konu: LOGO - Logo Yazılım

Buradaki satışların çoğunluğu açığa satış , takaslar gelince göreceğiz benim kanım %100 douche , birilerinin acayip tl ye ihtiyacı var belli ,

2. ozaman illaki tepki vermesi lazım oda yok başka bir sebebmi varki

3. Logo geri alım programı kapsamında almaya devam ediyor mu? Geçen haftalarda almaya başladılar KAP taki mesajlara göre.

Alıntı Originally Posted by Bluelife Yazıyı Oku
    Buradaki satışların çoğunluğu açığa satış , takaslar gelince göreceğiz benim kanım %100 douche , birilerinin acayip tl ye ihtiyacı var belli ,

4. kim ne derse desin feriştağı desin logo 1 milyar usd nin üzerinde bir şirket

5. Bakalım yarın bu seviyelerden geri dönüş başlayacak mı yoksa 30 TL altını görecek miyiz???

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bir abimiz bu hisse primlenecek al dedi ve aldım ozamanlar 30 falan di 17 kadar geriledi sonra 50 üzerine çıktı battikmi diye düşünürken iyi para kazandık hisse ozaman ki gibi haraket yapıyor bakalım bu sefer nereden donecek

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Logo geri alım programı kapsamında almaya devam ediyor mu? Geçen haftalarda almaya başladılar KAP taki mesajlara göre.
    Geri alım kararı yayınlandı fakat icraata dönüşmedi hala, alınan rakam çok az. Dün yapılan hamle tamamen dışarıdaki aracı kurumların tl ye sıkışmasından kaynaklanan durum bence.
    Tayfanın akıllısı gemi dümeninden uzak durur.

8.  Alıntı Originally Posted by Çetin aydın Yazıyı Oku
    Bir abimiz bu hisse primlenecek al dedi ve aldım ozamanlar 30 falan di 17 kadar geriledi sonra 50 üzerine çıktı battikmi diye düşünürken iyi para kazandık hisse ozaman ki gibi haraket yapıyor bakalım bu sefer nereden donecek
    5 yıllık grafikte ters çanak görünüyor, çanağın sonu da 16-17 TL lerde bitiyor. İnşallah o seviyelere gitmez buralardan döner. Bu nedenle 30 TL seviyesi önemli aşağıya gitmemeli. Belki de yükseliş öncesi son action du dünkü düşüş😎😎😎

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 60/337 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •