Sayfa 60/206 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1642 madde; 473 - 480 arası.

Konu: PEHOL - Pera GMYO

1. Benim borsa daki paramı sömüren tek hissey di.uc kağıda getirdiler bizi.allah bendeki aldığı parayı bir yerinden cikarsin

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 95 altında her kademeye 1000 veya 2000 alınır bence , ben de bu dediğim kademelerden bir 40bin lot almayı düşünüyorum, 85 e kadar 40 alırım inerse 94 den itibaren.Ytd.

3. Tezata dikkat; 0,95 hemen hemen hepsi küçük lotlarla fiktif alış satış, sağcep solcep. 0,94 e verilen 714 bin lot da, fiktif işlem. Ama düşünün 0,95 den o kadar alış var ama 0,94 den alıcı yok. Açıkça tahtayı 0,94 satışa düşürmeye çalışıyorlar ama zorlanıyorlar.

Not : Bu bir senaryodur, gerçeğin bu şekilde olmama ihtimali yüksektir...

kademe analizi

https://twitter.com/tagokturk/status/922445056799395845
    Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

4.  Alıntı Originally Posted by YASAKLIBOR Yazıyı Oku
    Tezata dikkat; 0,95 hemen hemen hepsi küçük lotlarla fiktif alış satış, sağcep solcep. 0,94 e verilen 714 bin lot da, fiktif işlem. Ama düşünün 0,95 den o kadar alış var ama 0,94 den alıcı yok. Açıkça tahtayı 0,94 satışa düşürmeye çalışıyorlar ama zorlanıyorlar.

Not : Bu bir senaryodur, gerçeğin bu şekilde olmama ihtimali yüksektir...

kademe analizi

https://twitter.com/tagokturk/status/922445056799395845
    0,93 den ICBC ye mal aldırmaya (alışta 326 bin lot var) çalışıyorlar anladığım kadarıyla, mevcuttaki baskının (manipülasyonun) sırrı bu, ZANNIMCA...
    Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

5. kendim çalar kendim söylerim gibi olmuş bizde görüyoruz 200 günlük ortalama 0,93 bakalım ne yapacaklar kırarsa toplaması çok uzun sürer hissenin tekniği şuana çökmüş durumda bu saatten sonra sert hareketler gelirse kendine gelir hisse

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Slm millet 95-96 açar mıyız.. Bugün artık 1 üzerine atmalıyız ..herkes 0.94-0.96 arası topladı ise.bist bugün tepki verir gibi..yyapi gibi tepki verirse süper olur. 1.10 seviyelerine gelmesi gerekir...ytd..beni bağlar

8. Kademe nasıl arkadaşlar, 1 üzerine atarmiyiz... Kademe ise...

Sayfa 60/206 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •