Sayfa 60/180 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 473 - 480 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. Şirket bedelliden gelen parayla hem finansal yükünden kurtuldu hemde mağazaları dijital mağaza haline getirdi getiriyor..yeni ceomuz finansçı kendileri akbankdan transer..şirket her anlamda kabuk değişiminde..

2.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    İş yatırım 40 kuruşa tamah etmiş teknosadaki değişimi görmezden geliyor..yılların birikmişliği var hissede birde bunu güzel karla taçlandırırsa o zaman piyasa 20 li rakamlarda atlar diye düşünüyorum..
    Büyük bir değişim var teknosada umarim bilançolarda bu değişimi ve gelişimi destekler o zaman piyasaya dediginiz gibi 20 li rakamlardan teknosayi farkedebilir

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by fb_06 Yazıyı Oku
    Büyük bir değişim var teknosada umarim bilançolarda bu değişimi ve gelişimi destekler o zaman piyasaya dediginiz gibi 20 li rakamlardan teknosayi farkedebilir

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Satışlar son çeyrek 3,5 milyardı bu çeyrek 4,5 milyara dayanmasını bekliyorum..yatırımcı öncelikle neye bakar şirket ürettiğini satabiliyor mu yada ana faaliyet alanında satışlar büyüyor mu..?
    Şirket aynı zamanda ciddi yatırım içerisinde ve meyvelerini almaya da başladı..

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Satışlar son çeyrek 3,5 milyardı bu çeyrek 4,5 milyara dayanmasını bekliyorum..yatırımcı öncelikle neye bakar şirket ürettiğini satabiliyor mu yada ana faaliyet alanında satışlar büyüyor mu..?
    Şirket aynı zamanda ciddi yatırım içerisinde ve meyvelerini almaya da başladı..
    Bistteki yatırımcı buna bakmıyor tabi uçan kaçan olsun ona yeter..o yüzden teknosa 100 lira olsa daha iyi talep çeker..!

5. Son 3 ayda serseri lotlar fonlara ve gediğe geçmiş..

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    İş yatırım 40 kuruşa tamah etmiş teknosadaki değişimi görmezden geliyor..yılların birikmişliği var hissede birde bunu güzel karla taçlandırırsa o zaman piyasa 20 li rakamlarda atlar diye düşünüyorum..
    Piyasa ne yazık ki senin de dediğin gibi uçan kaçana atlamak istiyor...öyle sabır edeyim ,emek vereyim öyle kazanayım derdi yok...tabi onlar fark edip alıncaya kadar hisse de belli bir mesafe kaydedecektir...o vakit alanların ile bu gün alanların riski aynı olmayacak...özelikle bilançodan sonra satanın pişman olacağı bir süreç yaşanacağını tahmin ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 60/180 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •