Sayfa 60/200 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1598 madde; 473 - 480 arası.

Konu: DOKTA - Döktaş Dökümcülük

1. 2 gün sonra olağanüstü genel kurul var hisse banamısın demiyor,
    şu anda 14-15 aralığında olması gereken hisse 10 tl lerden işlem görüyor,yazık.
    iş yatırım,garanti,yatırım finans vede daha niceleri hisseyi çıkarmamak için ellerinden geleni yapıyor.
    sanki kaybetme yarışına girmişler ve paralarının düşmanılar sanki...veya bizim bilmediğimiz bişey var.

kişisel görüştür kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

2. clasman02 çağrı yapılacağına adım gibi eminim fakat bahsettiğiniz 14 ve 15 lere hiç çıkmadı bu hisse sadece hissenin ortalaması alınmıyormu nasıl bir yol izleniyor 14 lere çıkmayan bir hisse için kendi ayağına sıkabilirmi yada hissenin ortalamayı düşürme gibi bir çalışmaları olup hisseyi aşağıya çekip sonra çağrı yapma gibi birşehler dönüyor bu hissede hayırlısı

3. Giriş holding aldıysa seni elbetteki sana bir değer katacaktır hakettiğin yer kesinlikle buralar değil sadece sabır

4. merhaba
    olağanüstü genel kurula katıldım.
    yönetim değişti,öğleden sonrada hisseler devir olacak.borsayada bugün bildirilecek.
    işleri iyi imiş beklentilerin üzerinde net kar gelecekmiş.
    güriş in döktaşı çok daha üst noktalara taşıyacağından bahsedildi,yoksa başka alıcılarında olduğu ama inandıkları için gürişe satıldığı ifade edildi.
    çağrı olacakmı ve kaç fiattan diye sordum,halka açık oldukları için bişey söylemenin doğru olmadığı söylendi.
    bende koç'un sattığı rakamı gözönünde bulundurursak 14 tl,gürişin aldığı yükümlülüğü gözönünde bulundurursak 15 tl olması gerektiğini söyledim.
    ayrıca dolar bazında 5,3 ü yani 26 tl yi gördüğünü eğer borsadaki çalkantı olmasaydı döktaşın şu anda 18 tl gibi olacağını bütün bu unsurların yönetim tarafından dikkate alınmasını rica ettim.
    bursa orhangaziden gelen bir eski çalışanda 16 tl olması gerektiğini söyledi.
    tezcan bey de ben gürişi iyi tanıyorum sizleri mağdur etmeyecektir dedi.
    ve de diğer konuşmalardan çağrı olacak izlenimi edindim,zaten birkaç gün içinde herşey belli olur hayırlısı olsun.

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sayın clasman02
    Çok teşekkür ederim kendi adıma 😊Verdiğiniz değerli bilgilerden ötürü...

6. https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...644b9b71a41766

şimdi geldi bildirim hisseler de devir olmuş hayırlı olsun.
    şimdi spk ya çağrı sürecini bekleyeceğiz .
    bu sürede hemen bugünde olabilir ama en geç 6 gün içinde başvurma zorunluluğu var.

kesinlikle yatırıım tavsiyesi değildir

Sayfa 60/200 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •