Sayfa 600/1044 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hoş geldiniz Sn. T/A, tekrar geçmiş olsun inşallah daha sağlıklı günlere tüm sevdiklerinizle ulaşırsınız, birde esas olan çalışma esnasında ağırdan almanız lazım, malum programlama ile uğraşmak sizin eski sıkıntılarınızı depreştirmişti,

Tüm dostların Kadir Gecesi mübarek olsun
    Teşekkür ederim Lütfü...

Yeni çalışma bir süre yapmayacağım. Zaten var olanlar bile kullanmasını bilene fazlasıyla yetiyor...

Mouse tutmadan yapabileceğim paylaşımlarla bir süre devam etmem lâzım. Tam iyileştikten sonra kafamda birçok proje var...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Herkese hayırlı kandiller .
    Geçmiş olsun T/A
     Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    sayın T/A hocam sizin ve burada yazan tüm değerli hocalarımın KADİR GECESİNİ kutlarım .en kısa zamanda KADİR GECESİ hürmetine ALLAHTAN şifa vermesini diler .sağlığınıza kavuşursunuz .saygılarımla
    Çok teşekkür ederim. Eksik olmayın...

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Kandiller...

Tüm dostların Kadir Gecesi 'ni en içten dileklerimle tebrik eder, nice hayırlara vesile olmasını dilerim...

Bir süredir aranızda değildim. Kendi adıma iyileşmeye başladığımın ilk işaretlerini almaya başladım. Şu an için tek sıkıntı mouse tutan elimin yorulunca yine kasılması ve acıması. Onun dışında beni rahatsız eden birçok hastalıktan kurtuldum diyebilirim...

O nedenle henüz grafik ve yorum paylaşımlarını sık sık yapamasam da aranıza tekrar dönmüş olmanın sevincini yaşıyorum...

Özelikle bu mübârek gecede sizlerle olma fırsatını kaçırmak istemedim...

Eşimin problemine ise doktorlar henüz teşhis koyamıyorlar. Onda da bir rahatlama var ama tedavi olabilmesi için önce teşhis konması gerekiyor. Cuma günü son kontrole gideceğiz. İnşaAllah O da sağlığına kavuşur...
    Üstad hoş geldin iyi olduğunuza sevindim. Herşeyin başı sağlık tez zamanda tamamen iyileşmeniz dileğiyle sevgiler.

4. SANKO daha önce bununla ilgili çalışma yapmamışım, kırmızı çizgi veya 12.34 fibo seviyesi üzeri kapanışlar izlenmeli.
    Haftalık ortalamadan biraz uzaklaşmış yanaşmak isteyebilir. Temel verilerini bilmediğim için kesin bir şey söyleyemiyorum.

Günlük görüntüde pivot rakamlarını izleyebilirsin. Bende bakarım gelişmelere.

Geçmiş olsun TA esinize de acil şifalar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Kandiller...

Tüm dostların Kadir Gecesi 'ni en içten dileklerimle tebrik eder, nice hayırlara vesile olmasını dilerim...

Bir süredir aranızda değildim. Kendi adıma iyileşmeye başladığımın ilk işaretlerini almaya başladım. Şu an için tek sıkıntı mouse tutan elimin yorulunca yine kasılması ve acıması. Onun dışında beni rahatsız eden birçok hastalıktan kurtuldum diyebilirim...

O nedenle henüz grafik ve yorum paylaşımlarını sık sık yapamasam da aranıza tekrar dönmüş olmanın sevincini yaşıyorum...

Özelikle bu mübârek gecede sizlerle olma fırsatını kaçırmak istemedim...

Eşimin problemine ise doktorlar henüz teşhis koyamıyorlar. Onda da bir rahatlama var ama tedavi olabilmesi için önce teşhis konması gerekiyor. Cuma günü son kontrole gideceğiz. İnşaAllah O da sağlığına kavuşur...
    geçmiş olsun....
    siz yine de, işlerinizi ağırdan alın....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Tüm dostların ve İslam aleminin Kadir gecesini ve Kandilini kutlarım. Hep beraber nice mübarek günlere inşaallah...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun TA esinize de acil şifalar
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    geçmiş olsun....
    siz yine de, işlerinizi ağırdan alın....
    Çok teşekkür ederim...

Ben işleri bir süreliğine askıya aldım. Çalışma modundan çok, izleyici modunda olacağım...

Sayfa 600/1044 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •