işlem hacminin 1/10 gibi satıcı..
gün boyu çalışacak gibi..
teknik güzellişiyor dipte senet sağlık sektörü diye birileri karşılıyor..
yeni alıcıya ufak karla satarlar gibi(bence)
işlem hacminin 1/10 gibi satıcı..
gün boyu çalışacak gibi..
teknik güzellişiyor dipte senet sağlık sektörü diye birileri karşılıyor..
yeni alıcıya ufak karla satarlar gibi(bence)
yabancı alış satışı hakkında tam kronoloji şu şekil gerçekleşti iyi gelen 2023-12 bilançosu 17.05.2024 de açıklandı o tarihte citi takası 2.620.000 pay idi 2023-4 çeyrek bilançosundan sonra citi düzenli olarak alıma başladı citi bu bilançodan sonra 90-100 TL arası yapılan alımlarla takasını 4.200.000 paya çıkarttı hangi tarihe kadar sürdü bu alımlar kötü gelen 2024-1 bilançosunun açıklanma tarihi olan 21.06.2024 tarihine kadar sürdü
Bu bilançodan sonra 2024-1 çeyrekten sonra citi satışlara başladı 86-75 TL arası sattı bugün itibariyle citi takası 2.790.000 paya düştü dünkü ve bugünkü işlemleri de katarsak citi takası iyi gelen bilanço olan 2023-12 bilançosunun açıklandığı gün olan takas rakamına geri dönmüş oldu olayın tam kronolojisi budur.
Arkadaşlar muhtemelen yabancı satışı 800 lot civarı kaldı diye düşünüyorum.
Kağıt bugün dirençli durdu. Hacim de son haftaların en yükseği. Bence yabancı fon satışı ya bitti, ya bitmek üzere. Hsonu ilaç zammı da gelirse haftaya güzel bir tepki başlayabilir.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
23 temmuzda bekliyorum zam işini, haftalık bazda haftaya destek direnç kırılma noktasına geliyor. ayrıca ip üstünde yürümeye devam, kağıdın speki nakış gibi işliyor, farklı aracı kurumlardan satış veriyor diğerlerinden alıyor. bu kağıtta pasta bana göre önemsiz. yabancı gerçek yabancı değil.
güzel bilanço ile 2 tavan gitti bizimki, başkası ortada haber olmadan gidiyor. işte o kağıt speklerin oyuncağı olmayan kağıt. bazı ailelerin kağıdı alıp tutucan, yerli ve yabancıdan daha güvenilir oluyorlar.
bugünde adına yakışır bir performans gösterdi. tebrik ediyorum. çok iyi bir gündü.
23 temmuz için bir beklentim var bakalım tutacak mı tahminim.
Yer İmleri