Rabbim insanları gönüllerine göre eşleştirir.
Bazen de sınar.
Herkesin evine bolluk ve bereket nasip eylesin.
..en tehlikeli an sessiz atdan çifte yemek üzere olduğunuz andır...dikkat
y.t.d.
.....
Rabbim insanları gönüllerine göre eşleştirir.
Bazen de sınar.
Herkesin evine bolluk ve bereket nasip eylesin.
..en tehlikeli an sessiz atdan çifte yemek üzere olduğunuz andır...dikkat
y.t.d.
.....
halka arzı öncesinde de duran varlık güncellemesi yapıp karını yüksek çıkartmıştı. baktım son çeyrek karı da yine öyle. Net karını yıllık da en fazla 20 milyon kabul ederek hesap yapılmalı (belki bu bile çok) temel olarak ama belli ki operasyon hissesi. fiyatı ne olur yorumu yapmam.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
inşallah düşerler sıkıntıya, biraz üşüsün dötler.. retorik kısmı çok gülünç- senden hiç bi mal almayacam, alana da mani olucam diye çıktılar ortaya, şimdi gazsız kalınca sen anlaşmaya uymuyosun diye çemkiriyorlar.. rusların bütün rezervlerine el koyuyorlar, sonra sen niye ruble ile ödeme istiyorsun, anlaşmalarımıza aykırı diyorlar.. diyebiliyorlar, böyle bi kibir
bizim açımızdansa, ruble ile ödeme bi nimet.. botaş dolar toplamak için piyasaya çıkmak zorunda değil artık
Tahtalar arası gir çıklar oluyor , ben biraz kenardan takip edicem bankaları bazı tahtaları şortluyorum vur kaç olarak ,elimde spotta Kuş var sadece onu tutucaz çok büyük olaylar olmadığı sürece, düzeltmeden sonra güzel sepet yapacam badem spor ve enerji,gıda ağırlıklı.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri