Arama sonucu : 7998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. emlak bey bir hisse bakar mısınız bunda da 10 x bekliyorum ama olgunlasmadı mı bilemedim gıda hissesi f ile baslıyor su an 8,41 )

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    emlak bey bir hisse bakar mısınız bunda da 10 x bekliyorum ama olgunlasmadı mı bilemedim gıda hissesi f ile baslıyor su an 8,41 )
    kutuya yaz madem böyle zahmetli oluyor

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    emlak bey bir hisse bakar mısınız bunda da 10 x bekliyorum ama olgunlasmadı mı bilemedim gıda hissesi f ile baslıyor su an 8,41 )
    halka arzı öncesinde de duran varlık güncellemesi yapıp karını yüksek çıkartmıştı. baktım son çeyrek karı da yine öyle. Net karını yıllık da en fazla 20 milyon kabul ederek hesap yapılmalı (belki bu bile çok) temel olarak ama belli ki operasyon hissesi. fiyatı ne olur yorumu yapmam.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Bende de f ile başlayan var ama gitmiyor. Boş verin viop daha önemli. Tüm hisselerin kaderi burada çizilir. Ben 3200 gibi endekste düzeltme bekliyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •