Esas operasyon onunla başladı. 2021 Kasım falan olsa gerek ISGYO başlangıcı. İstanbul Portföy falan deli gibi alıyordu, anlam veremiyordum. Sonradan gördüm
https://www.borsacidan.com/2022/02/0...-hissesi-aldi/
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Operasyon yemis kağıdın veya normal kağıdın fiyatı önemli degil ki. Fiyat ilizyondur. Aslolan lot sayısıdır. Tahtanın yüzdelik oranıdır. Adam hakim olacagi orana tekrar ulaşmak ister.. yoksa oranları çok iyi olmasına rağmen gitmeyen veya saçmasapan yerlere giden kağıtlar olmazdı. Temettucuyum der işin içinden çıkarsan birşey diyemem. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onlar operasyon yemedi ki? Rüzgarı ile goturmeye calistilar. Operasyon yemiş kağıt beş kat on kat çıkar. Akbank zaten çomak sokanlardan. Sabancı nin kağıdına habersiz operasyon mi yapılır? Tarihsel otturusleri ile meşhurdur Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bknz 1994 kutpo usak dışbank petun trcas....
6 ayda 5 e de bir 10 da bir fiyatlara düşülmüş. ertesi 2 yılda kimi 1 e 20 kimi 1 e 18 yapmış
not:trcas 27 taban yemiş. kutpo 12 tl den 3150 ye gelmiş dolar 18-40 hızlı hareketini yaparken üstelik. sanırım dip 3150 tavan 18 ay sonra 60000 olabilir.
dışnak da 100 dolardan 4 beya 5 dolara gelmiş olabilir....
abi operasyon var operasyon var ben yanlışsınız demiyorum.
hem neden 3-4 sene sürsün öle bi korku olurki, 1 ayda bile biter işin özü topğlamak ve dağıtmak değil mi??
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri