Sayfa 600/897 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 7176 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. bugunde dayaga devam dun akşam ustu gesan hedef fiyatları ile ilgili bir kap atmışlardı ...Orda satış beklentilerini yazmışlar o zaman bişey dikkatimi çekti 2025 e 2,886,748.000 tl vermişler şuan aldıgımız ilk 3 ay 4 milyar tl yaklaşmış...Onlarda bunu öngörememişler demekki...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bugunde dayaga devam dun akşam ustu gesan hedef fiyatları ile ilgili bir kap atmışlardı ...Orda satış beklentilerini yazmışlar o zaman bişey dikkatimi çekti 2025 e 2,886,748.000 tl vermişler şuan aldıgımız ilk 3 ay 4 milyar tl yaklaşmış...Onlarda bunu öngörememişler demekki...
    Zannediyorum o rapor 2022 başında hazırlandı.
    Avrupa da gaz sıkıntısı sonucu enerji darboğazı yoktu ve buna bağlı GES e talep çok değildi.
    Birde Yılmaz Elektrik iflas etmemişti. Yılmaz Elektriğin yaklaşık o zamanki 2 milyar TL olan pazar payının çoğunu haziran 2022 den itibaren Gesan aldı.
    Yani aslında piyasa Gesana yürü ya kulum demiş oldu.
    Onlarda bu fırsatı iyi değerlendirdiler.
    TEİAŞ, Gediz Elektrik, Dicle Elektrik vs.. den alınan işler, yurt dışından alınan işler üretimlerinin kalitesini gösteriyor.

Ben çayımı içip rahat bir şekilde bekliyorum ilk çeyrek bilançosunu, Europower ın halka arzını ve bedelsiz kararını....
    Sabır, sabır, sabır....

endeks kötü de olsa bu kadar salacagını düşünmemiştim kusura bakmayın
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Enerjiler düşünce dusecekse hangi hisse aldığının anlamı yok mu oluyor yav. Astor aylık yüzde 150 çıktı hadi o salsın da biz 3 ay öncesi fiyattayiz. Ayıp olluyor Gesan kaplarin hakkını ver

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Enerjiler düşünce dusecekse hangi hisse aldığının anlamı yok mu oluyor yav. Astor aylık yüzde 150 çıktı hadi o salsın da biz 3 ay öncesi fiyattayiz. Ayıp olluyor Gesan kaplarin hakkını ver
    bugun elim gitti astora mal sahibi yapacaklar beni sanırım

Gesana gelince ayıp oluyor devre kesme nedir.

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    bugun elim gitti astora mal sahibi yapacaklar beni sanırım

Gesana gelince ayıp oluyor devre kesme nedir.
    Aldıysanız biz de alak ;) Euren alın bence az

7. O kadar kap haberi boşa gitti milyarlık işler

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Aldıysanız biz de alak ;) Euren alın bence az
    şu salı günleri endeksten durmak lazım her salı düşer bunu bile bile el yine de gidiyor

güzel mal sahibi yaptılar herkesi..

info bize bela olduğu gibi endekse de bela oldu.

Sayfa 600/897 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •