Sayfa 601/751 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Wasaban sen neden aldın ? Beklentilerin bilanço için ne olacak onu yaz bari seninle
    kağıdın verilerini yazışalım belki bazılarının dikkatini çeker .
    Bizim goy goy yaptığımıza bakmayın siz. Bu topicdeki yatırımcı kitlesi ortalamanın üstünde farkındalığa sahip. Canımız sıkılıyor diye işi gır gır şamataya döküyoruz

2.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ben 3. çeyrek bilançosunda , Shell tarafında Ceo nun dediği “ artan finansman maliyetleri tarafına “ takıldım. Bu çeyrek o kadar yüksek işletme kredisi kullanmış olmamalılar. Petrol fiyatlarıda geriledi. Ancak dikkat edilmesi gereken bir unsur.

Tam rakamı hatırlamıyorum ama iyi geçmiş olması beklenen 3. çeyrekte , stok dışı nasıl 200m tl zarar yazdılar ? Belki bu çeyrek artan dağıtıcı marjları beklediğimizin üzerinde brüt kârı , net kâra dönüştürebilir.

Hatta Ceo ne diyor du, “ 1 Favök civarı net borcumuz var ve sağlıklı bşr yapıda şirket”.. Bu önemli
    Ticari kredi faizleri çok düştüğü için son çeyrek finansman maliyetleri görece azalmış olmalı. Bu çeyrek stok zararı da olmaması gerektiği için kötü bir sonuç gelemez diye umuyorum, ama sürpriz iyi bir şey de çıkmaz gibi görünüyor diye öyle heyecan yaratacak bir fiyatlama olamıyor sanırım. Tamam önceden hızlı yükseldi ama 3 aydır da önce konsolide oldu sonra da düştü bu kadar süründürmesi fazlasıyla yetti diye düşünüyorum. Bu saatten sonra borsanın genelinde bir düşüş olmadıkça daha fazla negatif ayrışmaz herhalde artık.

Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Ticari kredi faizleri çok düştüğü için son çeyrek finansman maliyetleri görece azalmış olmalı. Bu çeyrek stok zararı da olmaması gerektiği için kötü bir sonuç gelemez diye umuyorum, ama sürpriz iyi bir şey de çıkmaz gibi görünüyor diye öyle heyecan yaratacak bir fiyatlama olamıyor sanırım. Tamam önceden hızlı yükseldi ama 3 aydır da önce konsolide oldu sonra da düştü bu kadar süründürmesi fazlasıyla yetti diye düşünüyorum. Bu saatten sonra borsanın genelinde bir düşüş olmadıkça daha fazla negatif ayrışmaz herhalde artık.
    İyi bir bilanço gelirseee
    İyide bi bedelsiz gelirsee
    Bide üç aylıkta iyi bi gerçek sermaye karı gelirsee😂

Doğan aytemizden iyi kar yazıyo.
    Koç opetten iyi kar yazoyo.
    Bunların kar ettiği yerde biz zarar😂😂
    Opet kadar etse bize 700 düşer kardan.
    8 milyona fit olmuşlar akıllılar.
    Başka bir yöntemle aktarma yoksa😂
    Bizde bentley almak istiyoruzz

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Palacan acele etmeyin gençler diyor. Aramızda emekli olanlarda var. Onların işi beklemek zaten🤣🤣
    Ahahahh.2017 den beri hemide

6. Utanmasa %3 küsür yaptıktan sonra günü eksi kapatacaktı

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Utanmasa %3 küsür yaptıktan sonra günü eksi kapatacaktı
    1881
    1919
    1923
    1938

İki gündür çok önemli tarihleri idrak ettiriyo tahtacı.👏👏🧿
    Gerisinin önemli değil

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Araba garantisi gibi düşün.