Sayfa 601/1005 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: Viop LXV

Mehmet Şimşek ard arda demeçler veriyor.......borsa çok düşmez yada artı bile başlar ama sonrası bilemem....Cuma akşam seansında spekler yoğun şekilde Long açtı.......bakan da konuşuyor......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Günaydın... Dünya piyasa verilerinde bir olumsuzluk yok gibi. Bol kazançlar...

İSTER MİYDİN

Kimseyi kınama zira kendime sordum yutkundum
    İster miydin hayatında kendin gibi birisini

3. günaydın, cuma akşamı 10264 maliyetli longları akşam seansında 10291 den kapatarak güne ve haftaya flat başlıyorum. endeks dar alana sıkıştığı ve belirgin bir trend olamadığı için pozisyonlardan aldan sata, satdan ala çok hızlı geçebiliyor. sürekli ekran başında olup anlık işlem yapamayacakların pozisyon açması riskli olabilir böyle piyasa durumlarında. ama yinede aşağıda düşebileceğimiz yer daha kısıtlı gördüğüm için long pozisyon açtığımda daha az stres oluyorum.
    herkese iyi haftalar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. işi tatlıya bağlayacaklar gibi geliya bana.
    gidişat öyle gibi.

Topbaş, 100.000 adet BIMAS hissesi almış cuma günü.
    Bugün satışlar devam etmezse, prim yapabilir..

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Topbaş, 100.000 adet BIMAS hissesi almış cuma günü.
    Bugün satışlar devam etmezse, prim yapabilir..
    gelen temettüyü hisseye çevirmiştir. ben de bugün aynısını yapacağım.

zaten teknik analiz denen şey de büyükleri taklit etmektir.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar.
    twitter'da bak n'oldu, altın-petrol durduğu yerde diyen aveller var.
    bizim piyasa her şeyden bağımsız ilerliyor. benzin-mazot neredeyse %20 zam gördü, daha ne kadar artacağı belli değil. akaryakıt zamları direkt tüm piyasaya zam olarak yansıyor. haziran-temmuz enflasyon oranları ile faiz indirimi beklentisi çöpe gitti.
    dolara hücum olursa ne olacağı belirsiz. özgürlükler konusunda sıkıntı var. mahkemeler yatarı olmayan suçlardan, insanları tutuklu yatırıyor. kısmi infaz affı ile katiller dışarı çıktı. eğitim-sağlık konularına girmeye gerek yok. ülkede şu iş doğru düzgün gidiyor diyebileceğimiz bir husus varsa lütfen belirtin. piyasa aksini satın alır, ona bir şey diyemem. zorlu günler bizi bekliyor. aksi elimde de short poz yok. Allah ülkemizin yardımcısı olsun.
    Tamda bu nedenlerden birde üretici başka ülkelere kaçıyor.

Şimdi Türist de gelmez ve dahada pahalı olmaya devam ederiz.

Vergiler de cabası oda maliyet artışı.

Doları tutsalarda enflasyon tam gaz birde tutamadıkları zaman olursa ?????

Tanrı ÜLKEMİZİN yardımcısı olsun.

Adalet ve Hukuk a da bakan var tabiki bir kısım bakmasada.

DEMOKRASİ olmazsa olmazımız olmalı.Niye korkulur?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

dolar 40 tale olmuş.. hala konuşuyor )

sağlıklı işliyormuş piyasa falan filen... okumak bile zaman kaybı

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Şimşek: Piyasalarda istikrarın ve ekonomimizde sağlıklı işleyişin sürdürülmesi için kurumlarımız güçlü bir eşgüdüm içinde gereken tedbirleri hızlı ve kararlı şekilde almaya hazırdır

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı

Artan jeopolitik gerginliklerin ekonomimize etkilerini çok boyutlu olarak analiz ediyor ve muhtemel senaryoları detaylı olarak değerlendiriyoruz.

Piyasalarda istikrarın ve ekonomimizde sağlıklı işleyişin sürdürülmesi için kurumlarımız güçlü bir eşgüdüm içinde gereken tedbirleri hızlı ve kararlı şekilde almaya hazırdır.

Hürmüz Boğazının kapanması durumunda senaryolar üzerinden ekonomimize yönelik yapılan spekülasyonlara lütfen itibar etmeyiniz. Programımızla ekonomimizin şoklara karşı direncini önemli ölçüde artırdık.

Enflasyonla mücadelede kararlıyız, dezenflasyonun devamı için gerekli tüm adımları atmaya devam edeceğiz.

Sayfa 601/1005 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •