Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 602/874 ÝlkÝlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 7261 madde; 4,809 - 4,816 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu hafta d*****n kuyruðu kopacak gibi görünüyor, ruusya Ukrayna gerilimini de bahane ederek hisseyi 50 kuruslara indirirler düþüncesindeyim, amaç savaþý bahane etmek olacak, oysa ihlasin bundan bir etkileneceði durum yok iken. Ayrýca çok tepki olmaya baþladý her yerde artýk hýzlý satýþ yapabilirler bir an önce ellerindeki hisseleri nakite cevirmek adýna. Benim pek umudum yok artýk hisseden 70 kuruþ bile hayal gibi geliyor bana , çok bir yer olmamasýna raðmen 70 kuruþ, 50 kuruþ daha olur görünüyor bana hýzla hemde.

2.  Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    Bilinmeyenle gelin, herkesin dilindekiyle degil, mesela surdaki gazi petrolu x sirketi bilmem ne yapcakmis ihlasda orda soyle yapcakmis falan gibisiyle. Yoksa ayni seyi tekrarlayan record n playden oteye gidemeyen mi olmak amac, su 2 3 senede kimler neler ogrendi de ogrenmesi gerekenler ogrenemedi...
    Petrol çýkaracak büyüyecek Kanal Ýstanbul projesinde yer alacak hissesi 20 günde yarý yarýya inmezdi, bu tamamýyla gerçek, gerçekten iþ yapacak olsalar di hisseyi asla 1 lira altýna indirmezler idi. Malesef iflas holding yolun sonuna geldi, son vurgunu beþ þirkette bedelli yaparak aldý, ve fiþi çektiler parayý alýp. The end gibi birþey oluyor .

3.  Alýntý Originally Posted by Serdar yildiz Yazýyý Oku
    Petrol çýkaracak büyüyecek Kanal Ýstanbul projesinde yer alacak hissesi 20 günde yarý yarýya inmezdi, bu tamamýyla gerçek, gerçekten iþ yapacak olsalar di hisseyi asla 1 lira altýna indirmezler idi. Malesef iflas holding yolun sonuna geldi, son vurgunu beþ þirkette bedelli yaparak aldý, ve fiþi çektiler parayý alýp. The end gibi birþey oluyor .
    ihlas petrol mu çýkaracak mýþ? operasyonda olmalarý beni þaþýrtýr doðrusu, hoþ hisse alýrken ne yaptýklarýna bile bakmýyorum yani hiç mi hiç ilgilenmiyorum...

bu ihlasdan beklentinizi tam anlayamadým 2m alým potansiyelinize istinaden soruyorum, þimdi düþüncemi alacaksýnýz yoksa çýkýnca mý?

4. Yangýndan mal kaparcasina satýyorlar gözünün yaþýna bakmadan fiyatýn, 65 kuruþa adamlar deli gibi satma derdinndeydi , alýcý olsa aþaðýda tabanda on milyon lot hiç düþünmeden verecekler . Bu iþin doku haftaya netleþir ancak iþ iþten geçmiþ olur, mu Co it parasýný alýr millet aðlar durur. Bununla da kalýr bu böyle , finans zedeler aldimiki bunada birþey yapýlsýn,vyukarda arkadaþ açýklamýþ belediye seçimleri ikdidarin da sonunun geldiðinin göstergesi . Çalan çalana kapan kapana olacak bundan sonra ülkede gibi. Yanlarýna da kâr kalacak mý gorecegiz yaþarsak, covid de herþeyi örtecek þimdilik görünmeyecek, dolar i bilerek yukarý çektiler faizler ile beraber , cunki 128 milyar dolarlik vurgun açýða çýktý , belki bir umutla millet dolarý yuksetirsrk satar faize geçmek ister bizde 128 milyarý millrti zarara ugratarak da olsa yerine koyar belki yýrtariz düþüncesi .bakalým neler olacak güzel yurdumda daha,

5.  Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    ihlas petrol mu çýkaracak mýþ? operasyonda olmalarý beni þaþýrtýr doðrusu, hoþ hisse alýrken ne yaptýklarýna bile bakmýyorum yani hiç mi hiç ilgilenmiyorum...

bu ihlasdan beklentinizi tam anlayamadým 2m alým potansiyelinize istinaden soruyorum, þimdi düþüncemi alacaksýnýz yoksa çýkýnca mý?
    Bir miktar var , satýp çýkmayý düþünüyorum aslýnda maliyete . Bu þirket bu sürü iþin içindeyim dedi ve hiç biri yýllardýr gerçekleþmediði gibi Kanal muhabbeti de varken yirmi günde yarý yarýya düþtüyse uzak durmak gerkir düþüncesine geçtim artýk.

6.  Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku

https://www.hurriyet.com.tr/amp/ekon...mpression=true

Ortak oku burda yazýyor geçmiþ yýllardan Çinli þirket ile. Hatta güneydoðu ve doðuda ve trakyada TPAO bulduk dedi, ihlas acaba içindemi diye düþündüm önceki haberlere göre ancak hiç bir yapacaðým dedigi þeyi yapmadý, bedelli dýþýnda. Bu kadar beklenti var iken hisseyi çöp fiyata indiriyorsa kýsa sürede muhtemelen amaçlarý hisseyi itelemek derim. 65 kuruþa petrol arayan þirketin hissesimi olur

7.  Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku

https://www.tpao.gov.tr/ankonvansiyonel

Bunuda oku, iki haberi okuyunca birbirini destekliyor dedim düþünce fýrsat gördüm hisseyi ancak çöp fiyatina düþürünce iskillendim artýk. Bunun yanýnda söke un ve kanal muhabbetide var iken 65 kuruþa hisse olurmu diyorum artýk.

Sanýrým söke bun hariç bir iki teklif daha vermiþlerdi onlar ne idi hatýrlamýyorum onuda bilen varsa yazsýn

8.  Alýntý Originally Posted by Serdar yildiz Yazýyý Oku
    https://www.tpao.gov.tr/ankonvansiyonel

Bunuda oku, iki haberi okuyunca birbirini destekliyor dedim düþünce fýrsat gördüm hisseyi ancak çöp fiyatina düþürünce iskillendim artýk. Bunun yanýnda söke un ve kanal muhabbetide var iken 65 kuruþa hisse olurmu diyorum artýk.

Sanýrým söke bun hariç bir iki teklif daha vermiþlerdi onlar ne idi hatýrlamýyorum onuda bilen varsa yazsýn
    bende onu diyorum, fiyat hareketinden önce duyulan haberler, falan pek ilgi alaným deðil, haber dediðin fiyat hareketiyle duyulur düþüncesindeyim

Vardýr bi hesaplarý düþürdülerse fiyatý kimbilir neden... sizden iyi olmasýn adýný unutum ama bir arkadaþ vardý ,ihlasýn böyle haber se ce re sini bulur bizle paylaþýrdý.
    Teþekkürler ince davraþýnýz ve zahmetiniz için,

Sayfa 602/874 ÝlkÝlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •