Sayfa 602/726 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 5802 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    KONU SU....

bu forumu neden artik kimse okumuyor......

KONU BU.....

bu forumdan bu geyikci usaglari kovarsak....forum yeniden eski haline gelir mi....MEVZUU BU....
    BU konuda goruslerinizi yazin....KOVMAYA basliyalim mi....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. Ziiiiiiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Son beş on senede halka açılan kâğıtlarla hacim yaptırarak testere piyasası oluşturdular. Ne varsa eski kağıtlarda var. Onlar kıpırdadı mı tl bazlı da olsa rekorlar geliyor. Ağır kâğıtları kaldıracak bunlarda güç yok bu tenekelerde. asıl ağalar ortaya çıkınca belirginleşiyor piyasa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    dün kapanışa 10 dk kala şort açtım 60 kontrat. 3 dk sonra telefonum çaldı. aracı kurumdaki kız heyecanla şort açmışsınız piyasa yukarı gidecek falan filan diye panik yaptırmaya çıştı. ben halbuki 30-40 puanlık küçük düzeltme için almıştım. netekim tam da hedeflediğim gibi 30 puanımı alıp kapattım.
    piyasada herkes aşırı yükseliş bekliyor, çok ilginç
    15 eylül hikayesi ile ilgili haberler var konuşulan birde 15 eylülden sonra belediye başkanları ile ilgili iddianameler yazılmış olur deniliyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. pegasta suyun içinde galdım ellam acık artıya geçsem dehlicem bunu.

yan taktam iyi de onu sölemem acık gondol gibi zarar ettiriz milleti.

6. İyi kaptırdı ğidiyor kaç ğündür pala,

kovulurlarsa....FORUM DUZELIR ....bu listeyi yapalim.....FORUMU ESKI HALINE SOKALIM...

temam....LAZ BULUT birinci....oburlerini yazin.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

8. Eskiden kaliteli olsun diye form ücretli olmasını isteyen bi güruh vardı,
    Şimdi olmayanı ayıklamakta ne olaki

Sayfa 602/726 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •