Sayfa 603/610 İlkİlk ... 103503553593601602603604605 ... SonSon
Arama sonucu : 4873 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Is it excellence or bad?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    İtibar puanı vermek istedim göstermiş olduğunuz kararlılık için, ama sistem izin vermedi. Bir yıl önce satmış olduğum fiyatın altında ve bunun ilgisizlikten değil, artık kim ya da kimlerse aşırı ilgiden kaynaklandığını düşünüyorum. Umarım azminizin karşılığını misliyle alırsınız.
    Tam da öyle maalesef sn Azurit, Ekgyo gibi hacimli bir tahta 4 lira fark attı buna, aynı fiyatlarda hatta öndeydik.
    Üstadlar boşuna terk etmemiş demek ki.

Özak GYO yepyeni bir semt kuruyor - Basın Açıklaması

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Emlak Konut güvencesi ve Özak GYO kalitesi ile hayata geçen Hayat Flora, güvenle yaşayabileceğiniz, çocuklarınıza miras bırakabileceğiniz, benzersiz deniz ve göl manzarasına sahip özel bir yaşam sunuyor.

Geniş peyzaj alanı, bahçe kullanımlı ve teraslı daireleri, cadde mağazaları, Metro ve Marmaray'a yakınlığı, sıcak komşuluk ilişkileri ve yatırım değeriyle huzurlu ve sürdürülebilir bir hayatın kapılarını aralıyor.

Marmara Denizi'nin ferahlatıcı esintisi ve Küçükçekmece Gölü'nün dingin atmosferiyle Hayat Flora, maviyle iç içe, tazelik dolu bir yaşam sunuyor.

Metro ve Marmaray'a yürüme mesafesinde konumlanan proje, İstanbul'un dört bir yanına hızlı ve kolay erişim sağlarken, E5 ve TEM otoyollarına yakınlığıyla şehir içi ulaşımı da zahmetsiz hale getiriyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri, modern şehir hayatını konforla buluşturuyor.

Ön satışına Emlak Konut'un "Kazançlı Yatırım Kampanyası" ile çıkan Özak GYO ilgililerini Zeytinburnu / Fişekhane 'deki satış ofisine bekliyor.

Kapış kapış gidiyormuş.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

İstanbulda bu tür projelere çok ihtiyaç olacak,,şirket bir kere güven verdim mi,işsiz kalmaz yani.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    İstanbulda bu tür projelere çok ihtiyaç olacak,,şirket bir kere güven verdim mi,işsiz kalmaz yani.
    Yaptıkları projeler kaliteli ve de çok estetik hatta EXCELLENCE... Patron da yatırımcının gözünde EXCELLENCE olursa tam olacak.
    Büyükyalı ile güven verdi zaten, hem kendi hem de Emlak gyo şirketini sermaye sahibi yaptı, Göktürk de öyle.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yaptıkları projeler kaliteli ve de çok estetik hatta EXCELLENCE... Patron da yatırımcının gözünde EXCELLENCE olursa tam olacak.
    Büyükyalı ile güven verdi zaten, hem kendi hem de Emlak gyo şirketini sermaye sahibi yaptı, Göktürk de öyle.
    Balmumcuda kapış kapış satılacak projelerden bilanco gelsin bakalım patron geri alım veya temettü gibi aksiyon alacakmış hayırlısı ortak.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    nasip....

7. Didim ve Demre deki tahsisli turizm arsaları üzerinde her hangi bir inşaat başladı mı acaba? Bu projelerin tamamlanması önemli. Nakitin çoğunu eritir

8.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Balmumcuda kapıÅŸ kapıÅŸ satılacak projelerden bilanco gelsin bakalım patron geri alım veya temettü gibi aksiyon alacakmıÅŸ hayırlısı ortak.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sakura hocam yazıların okunmuyor, Balmumucu otel mi yoksa konut mu tam anlayamadım, konumu çok iyi.
    EKGYO bilançosunu gördünüz mü, çok müthiş bir rakam, 12.780 milyar kar yazmış bakalım ne yapacak bugün, Ekgyo zaten zirvede.
    Temettü v erirse sadece vergiden dolayı vermek zorunda kalır, yine bir bedelsizle sermayeye ilave edebilir.
    İyi haftalar.

Sayfa 603/610 İlkİlk ... 103503553593601602603604605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •