Originally Posted by
KNUCK
Ali bey bizler oylarımız verdik. fakat senin farklı mecralara açılman lazım. burda sesini duyarabildiğin kişi sayısı sınırlı. Bi tv kanalına falan çıksan açık ara alırsın da. çıkarırlar mı? :D:D
saygılar.
KNUCK, TV ye gerek kalmayacak. Muhtarlıktan başlayacağım için yaptıklarımla yükseleceğim ve dünyanın başınada sen geç diyecekler, o derece.
(altta-yada üstte, akresta 'nın yazdıklarını okuyunca, cümle kuramamaya başladım. bazı yazdıklarımı sildim.
)
Zaten TV ye çıksam 11 oyda gider, kimse oy vermez. Çok düşünen bir adamım, ezbere konuşamıyorum, tek kelime edemeden program biter. Zaten bir kaç kelime etsem onlardanda herkes huylanır çünki o kadar çok ihtimali aynı anda düşünüyorumki, hiç bir konuda tayyip gibi kesin konuşamıyorum. Karşıma tayyip, cüppeli, fetullah gibi birini çıkarsalar, 3 dakkada nakavt ederler beni.
Konuşarak değil ancak yapabildiklerimi göstererek yükselebilirim. İş hayatımda hep böyle geçti. İlk işime ben müracaat ettim, sonraki tüm işler bana teklif olarak geldi ve her seferinde maaşımı katladılar. Maaşıda ben belirlemedim, onlar katladılar. Bir seferinde yeni transfer olduğum şirkette ilk maaşımı görünce şaşırmıştım, çüşşş demiştim.
Mesleğimde bu ülkede gelinebilecek en yüksek yerlerden birine kadar geldim. Tek kelime konuşmadan, yapabildiklerimle geldim.
Önce muhtarlık. Şimdi akresta ya cevap vermem lazım, işim var demektir. akresta külyutmaz çıktı.
Bakalım ne yazacağım.?
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri