Sayfa 605/1006 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Vob 24

s.demirel in ısparta unv bi konuşmasıını izlemiştim. ankara ısparta arasını 3 saat mesafeye düşürdük diyordu. kızın birisi 5 saat diye bağırıyordu demirel 3 saat kız 5 saat derken sonunda demirel o yöresel şivesiyle o yavaş gitmiştir dedi gerçekten hoşgörü vardı şimdi düşünüyorumda aman aman..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

15 lik sat cikti bakalim??
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

3.  Alıntı Originally Posted by paradigma Yazıyı Oku
    evet bu paradigmadan yaklasmak dogru olup (kaldiki bende katiliyorum ),yatirip yapmak veya yapmamak sizin tasarrufunuzdadir ... fakat ponzi tanimlamasi yanlistir ...
    Evet bende ponzi kavramı ile mal yıkmak kavramını eş değer gördüğümü fark ettim. Kendimi düzeltme fırsatı verdiğiniz için tşkler..onca ekonomi kitabında defalarca okuduğum bi tanımlamayı tam dikkat etmeden algılamışım

4. Elitaş (ohal uzatılıyor)pazartesi mgk toplanacak sonra tbmm'de görüşeceğiz-habertürk

5.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    yolun sonuna geldik bakalım daha nereye gideceksin...

buda viop...herşey dönüş için uygun...

6. teşekkürler sayın Thunder ...
    güzel çalışmalar...
    borcum olsun

Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

ee.. artık bi uçtan almağa başlayalım bari
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Umarım ülkemiz insanı bu ponzi tuzağına düşmez
    değerinde ciddi balon olabilir (her taraf balon dolu ona kalırsa) ama bitcoin ponzi değil forumdaş. yanlış değerlendirmeyiniz, meseleyi tam anlamamış olabilirsiniz.

değer ifadesi olarak altına benziyor olabilir ancak altyapı, kullanılabilirlik, gönderilebilirlik vb farklı.
    böyle giderse (değerini kastetmiyorum), sancılarını atlatıp, ciddi bir değişim öncüsü olabilir.

bilakis ülkemiz ve insanı bu konuya biraz daha "kavrayıcı" göz atsa iyi olur gibi geliyor bana.
    Son düzenleme : KPL; 13-10-2017 saat: 13:01.

Sayfa 605/1006 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •