Sayfa 605/1200 İlkİlk ... 1055055555956036046056066076156557051105 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    son haline bakarsak başarılı bir paylaşım
    Ykgyo,,,,, grafik 4 sayfada geride
    2006 benzeri hareketler yapıyor, elimde yok maalesef verdim %100 yapınca ama sattığım zaman burdada yazmıştık 2 gun once
    Gideceğinden adim gibi emindim, elimde çok hisse var gerçekten para kazanmaktan yoruldum, bende Sacrosant gibi tatile cikicam

2.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    2006 benzeri hareketler yapıyor, elimde yok maalesef verdim %100 yapınca ama sattığım zaman burdada yazmıştık 2 gun once
    Gideceğinden adim gibi emindim, elimde çok hisse var gerçekten para kazanmaktan yoruldum, bende Sacrosant gibi tatile cikicam
    biz de hep zarar ediyoz neden acaba...

3.  Alıntı Originally Posted by Yorgun57 Yazıyı Oku
    biz de hep zarar ediyoz neden acaba...
    Ben herzaman hatayı kendimde ararim karşılaştığım bir olumsuzlukta
    Kimseyi suçlamam
    İnsan herşeyi kendine yapar
    İyiyide kötüyude

4. valla arkadaşlar bende ii kazandım ve kazanıyorum fight arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum sorunueğer kendin dışında başklarında aradığınız sürece vede sağdan soldan duyacağınız iki hisse ismi ve grafik veya buna benzer bir haberle alım satım yapıyorsanız kaybedersiniz bu ilk seferinde olmaz belki ama eninde sonunda olur bunun bir oyun olduğunu ve her oyunun kuralı olduğunu kabullenip ilkin oyunu kuralına göre oynamılısınız ilkin temeli oynayacağınız kağıdın temellerini iiöğrenin sonra tahtayı ii inceliyip speğin psikolojisini çözün vede en önemlisi tekniği ii öğrenin temelle alacağınız kağıdı tekniklede alım satım yapacağınız seviyeleri belirleyin stoplara riayet edin kağda girmeden önce alım satım seviyenizi öncedebn belirleyin bunuda kv ov uv olarak belirlerken saatlikmi günlükmü haftalıkmı aylıkmı grafiklere bakıp karar vermelisiniz gerisi şans ama teknikle yapacağınız şey olay olursa ben ne yapmalıyım mı önceden planlıyorsunuz bu birden fenalaşan bir insana ilk yardım yapmaya benzer herkese bol kazanç
    ytd deli saçmasıdır

5. yoksa illada paylaşımlar güzeldir burda paylaşılan her grafiğe bakarım ve ilkin şiirket bana uyarmı uymazmı onu teyit ederim sonrada kendim grafiğini çizmeye çalışırım formun faydası yüzlerce hisse var hergün tarama zor oluyor bu en azından içinden elemenizi ve daha az yorulmanızı sağlar
    ytd deli saçmasıdır

6. Ekgyo da hep geri

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Vkgyo ykgyo kardeş değil mi?

8. Escom iyi kitliyor. Mal çıkanları görebilen var mı?

Sayfa 605/1200 İlkİlk ... 1055055555956036046056066076156557051105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •