Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 606/1014 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Here is how Canadians could walk away from their homes if house prices fall.

https://www.msn.com/en-ca/money/tops...cid=spartanntp
    bunu ABD de yapti bir suru insan ama kredi skorlari 7 sene dusuk kaldi ve eninde sonunda borclarini odettiler

Kimse borcunu odemekten kacamadi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İstanbul süper şehir trafiğe kapalı caddede trafik kazasında ölenler oluyor .

Bana da çarpti trafiğe kapalı alanda şikayet ettim plaka almamışız İşlem yapılmaz dedi .

Peki güvenlik kamerası var olay gün saat belli .

Ama sonuç alamazsın çarpan kişi çevre vatandaş olduğu için dayak yemediğine şükredersin.

Avrupa da ana caddede bile görse seni zınk diye durur .

Çünkü cezalardan dolayı bilinçli halk

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    zaten hatada burada

dunyada 196 ulke var sen gidip Bati avrupadaki 5-6 ulkeyle kendini kiyasliyorsun

ee geride kalan 191 ulke ile neden kiyaslamiyorsun?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    lütfen saçmalamayalım mümin. önce bi yüzümüzü yıkayalım sonra buraya mesaj atalım. teşekkürler 😊
    yuzumu yikadim geldim buyrun?

ben o abhsi gecen sehirlerde bulundum o yuzden kiyas yapma hakkim var

siz yasadinizmi? ee yasamadiysaniz neden kiyas yapma hakkimi elimden aliyorsunuz?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Yıldırım'dan Paradise Papers yanıtı: Oğullarıma soruşturma açılsın

Başbakan Binali Yıldırım, ABD'ye hareketi öncesinde açıklama yaptı. Başbakan Yıldırım, Paradise Papers belgelerinde adı geçen iki oğluyla ilgili soru üzerine, "Milletim beni bilir. Benim dokunulmazlığım var ama oğullarımın yok her türlü araştırma ve inceleme yapılabilir. Haksız yere itham edilmeleri kabul edilemez " diye açıklama yaptı.

http://www.mynet.com/haber/dunya/yil...lsin-3373024-1
    kesin avukatlariyla konustu baktiki off shore a para yollamak yasa disi degil ve baska seylerde ogrendi falan
    simdi rahat rahat konusuyor

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    harbiden klinik vakasın mandrake,

refah patlamasıymış daha fazla türk yurtdışına gidiyormuş duyunda avrupalılar köyünden dışarı çıkmıyor sanacak, bunu çok sebebi, var hiçbiri de TR nin başarısı değil (uçaklara yakıt teşviği vs...)

geçen hafta almanyadaydım benimle yaşıt iki gencin yaz tatili planını paylaşıyım istersen.

birisi yeni zellanda ya diğeri ise tanzanya ya gidecekmiş, bil bakalım ne kadar sure; üç hafta kesintisiz

ben son üç senede toplam 3 hafta tatil yapmadım sen yaptın mı?

Reafh dediğin böyle patlar ayrıca avrupa kredi kartı ve kredi kullanımı çok sınırlıdr heryeri amerika sanma...
    yine yanlissin

dunyada 196 ulke var kendini 3-4 ulke ile degil dunya ile karsilastir

son 30 seneedir yada 20 senedir rekor rekordur ciddi bir trenddir

efendim bunun sebebi turkiye hukumeti degilmiste ucuz ucak ucuz benzinmis

ee yeni zelandadaki turist sayisinin sebebi yeni zelanda hukumeti mi yoksa ucuz ucak dusuk faiz ucuz benzin degilmi?

bak ben sana hakaret etmiyorum. Diyorumki global ruzgar bu ve TR yi de etkiliyor. Rekor rekordur trend de trend dir. TR de dolar cok ucuz yani gecmise gore alim gucune gore cok ucuzladi bunu ben hissediyorum her gittigimde

petrol butun dunyada ucuz elektronik ucuz alibaba cok ucuz, isteyen internete girip alibabadan yani cinden hemde GUMRUKSUZ mal getiriyor kullaniyor isterse satiyor

3 ay once ABD den iphone getirmeye kalktim burada millet ozelden bana link yollamis "abi TR de bunlar ayni fiyat diye"

sen uyumana devam et. Turkiye fakir degil demiyorum TUrkiye dunya ile cok yaklasti diyorum. Turkiye artik dunyanin bir parcasi. Biraz yurtdisini gez gor mesela Amerikaya gel. Sonra bak nasil gidip istanbul havalimaninda yerdeki mermeri opuyorsun. Ben open cok gordum

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    konuyla çok bağlantı kuramadım, emlak sahibi olmak ve lokasyon konusunda fiyat düşüşüne sebep olacak asıl devrim ulaşımın kolaylaşmasıdır.

düşünsenize bisiklet büyüklüğünde bir araç ile saatte 100km hızla havadan seyahat ediyorsunuz ve trafik ve otopark sıkıntısı da yok...

lokasyonun emlak fiyatındaki etkisi minimum iner.

silivri de çiftlikte oturur, çerkezköye işe gider, akşam da boğazın üstünde uçarsın...

hayal kurmak güzel.... ama hayal değil gerçek olacak; ben görür müyüm emin değilim.
    buna amerikalilar urban sprawling diyorlar

ben 4MM nufuslu bir sehirde oturuyorum ama sehir o kadar geniski Istanbul un belki 5 kati buyuklugunde

simdi bu iyi bir seymi?

hayir

cunku uzaydan uydudan baktigin zaman heryer beton olmus tamam aralara parklar koymuslar agaclar dikmisler ama iyice baktigin zaman mahvetmisler dogayi

iste bu yuzden ben o parklara bile gidemiyorum. Heryer autocad le cizilmis gibi dogal hicbir sey kalmamis. Heryere hali gibi cimleri ekmisler ama cim suni cim. Agac suni agac yani genetigi ile oynanmis o bolgeye uyarlanmis

Cim desen gercek cim degil Turkiyedeki cime benzemiyor. Magazada satiyorlar cimi hali gibi seriyorsun suluyorsun cim topraga saplaniyor

Butun bu yesilligi ayakta tutmak icin binlerce ton kimyasal madde sikiyorlar (monsanto - roundup kimyasali su anda mahkemelik). Bu cimler uzerinde cocuklar oynuyor filmlerde ne guzel gozukuyor degilmi? Uzerinde o kadar oynaniyor ama cimler ezilmiyor buzulmuyor himm neden acaba? gercek cim degilde ondan

Binalar hep ahsap ama ilk once ahsap olmasi iyi zannediyorsun sonra icine oturunca bakiyorsunki sabah aksam tamir gerektiriyor ve kilima hic durmamasi gerekiyor cunku durursa o zaman kuf tahtayi yiyor. Betonun gozunu seveyim

heryere kilcal damar gibi yollar yapmislar ama yollar hep parali ve sik sik tikaniyor. bizim burada 26 seritli otoban var. Turkiyeden bakinca bu iyi bir seymis gibi gozukuyor ama o 26 serit tiklim tiklim doluyken sen bu otobanin 10 mil otesinde oturuyorsan ne kadar genzine bogazina kukurt ve sulfur ve benzen giriyor?

Maalesef Istanbul da da bu gelismelerin aynisi yasaniyor. Otobanlar kilcal damar gibi yayiliyor ama esas yayilan kanser hucreleri. Koctas ta bu cimlerin aynisini gordum icim burkuldu uzuldum. Ama yapacak bir sey yok. Sizler amerikayi cok seviyorsunuz onlar gibi olmak icin cirpiniyorsunuz ve sonunuzda onlar gibi olacak.

ABD dunyada en fazla kanser hastasi olan ulke. En fazla cocuk alerjisi en fazla ilac tuketilen ulke. Hasta sehirler insanlari hasta ediyor. Istanbulda ayni yolda gidiyor. Uzuluyorum ve yaziyorum buraya sabah aksam ama kimse beni anlamiyor.

7. bi dediği bi dediğini tutunca dişimi kırıcam
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ahmetg Guest
    Amerikan sistemine gecilince yeni durum bu. Bi biraksaniz Amerikan hayalini sistemini dusuncesini dunyanin en mutlu en mureffeh ulkesi olacak ama yok illaki amerika. Neden? Cunku beyaz adam akilli biz aptaliz, beyaz adam yapiyorsa bi bildigi vardir

mankafalar

Adrese dayalı sistemin sonucu: Fen lisesi yanında daire 7 bin TL!

http://haber.sol.org.tr/toplum/adres...-bin-tl-216214

Sayfa 606/1014 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •