grafiklere göre, bu ALPER 18.08.2025 tarihinden beri yok değil mi ?
adam gider gitmez şortçu batıyor yaw![]()
grafiklere göre, bu ALPER 18.08.2025 tarihinden beri yok değil mi ?
adam gider gitmez şortçu batıyor yaw![]()
Piyasa Gündem âÅ“°
@PiyasaTurkiye
·
1 sa
İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran:
â–ªï¸Bir kontrolümüzde olan faktörler var, bir de kontrolümüzde olmayan küresel faktörler var.
â–ªï¸Küresel gıda fiyatları ve iklim bağlantılı olarak yaşayacağımız olumsuz gelişmeler bizim elimizde olmayan konular.
â–ªï¸Bütün dünyayla beraber hareket ettiğimiz zaman bu sorunlardan aynı şekilde etkileniriz, fırsatları eşit şekilde kaçırırız.
â–ªï¸Tüm gelişmekte olan ülkeleri eşit etkileyecek faktörleri hep beraber göğüsleyeceğimize inanıyorum.
â–ªï¸Burada önemli olan, içeride kendi koyduğumuz hedef ve politikalardan sapmamak
#Bist100 #İsctr
Hakan bey hiç içerdeki iç siyasete değinmiyor hep dış konjektör diyor
mesala 15 eylül bence önemli hafta sonu izlediğim videolarda geçen hafta bizim avukat grubunun ortak düşüncesini paylaştım.
aynı yorumlara yakın videolar seyrettim 15 eylülle beraber ve 1 ekimle adli tatilin bitmesi , millet vekillerinin meclise dönüp siyasetin ısınması gündemde mesala , CHP nin komisyon hikayesini gözden geçirdiği söyleniyor , hafta sonu yandaş gazeteciler 50 belediyeden bahsediyor bu şartlar altında chp o komisyonda kalacağını düşünmüyorum
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Hakan Bey yalan konuşuyor
dünyada gıda fiyatları son 4 aydır düşerken bizde tam gaz artmaya devam ediyor
şu anda dünyada en yüksek rakamlardan et yiyoruz
en yüksek rakamlardan gıdayı tüketiyoruz
adamalrın gelliri bizim 3-4-5 katımız ama düzgün bir lokantada neredeyse aynı fiyatları ödüyoruz
dünyanın en boktan tarım politikalrını uyguluyoruz
dünyanın kendi kendine yeten 7 ülkesinden adını bile bilmediğim ülkelerinden bakliyat ithal eder hale geldik
bir halt olacağı yok.
muhalif gözüken kişilerin konuşması daha dikkate alıyor ya piyasa hemen bak Hakan bey ne dedi iş bankası genel müdürüBaşkan ülkede herkes neyin ne olduğunu biliyor bir kısım BİAT ettiği için sesini çıkaramıyor bir kısım KONFORU bozulacak diye , bir kısım korkutulmuş biz gidersek şöyle olur böyle olur hikayesine.İnsanlar sorgulamayı unutmuş artık.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kakame neden kapatıldı yahu şu an maliyeti yoktu onun?
Bu şekilde bir müdahele aracı olarak kalsa mıydı acap.
Not: ekenomisd değilim ve annamam pek.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
- Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı.
- Boş verelim bugün borsayı. Yerleştiyse çocuğumuzu yemeğe çıkaralım.
- Ovvlum, ben yerleşmediyse de yemeğe çıkaracağım.
Hedef kitle belli ne kitlersen kitle. 2 sene önce olan dünya gıda enflasyonunu televizyonlardan bas bas bağıran gazeteci kılıklı troller 2 senedir dünyada gıda enflasyonu dibe vurdu ama ülkede halen şahlanıyor diyemiyor diyemezde. Neyse kitle müsait ise ne kitlersen kitle farketmiyor.
Yer İmleri