Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 608/743 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sn. Selka elinize emeğinize sağlık..ancak her ne kadar geçen sene güzel alış ve satışlarınız olsa da, en son ucuzun ucuzunu beklerken 3,70'de doları elinizden kaçırdığınızı hatırlıyorum..sanırım mecburen borsa ucuz diye oraya geçtiniz ama borsa da malum..kar edebildiniz mi..az önce 110 bin endeksten bahsettiniz de o bakımdan..
    Sn:Enki tebrik ederim... Hatta o zaman TROL Mehtap Karayel vardı. Hatırlarsanız.. Ben hükümet böyle KGF verirse 2018 de enflasyonu patlatır USD 2018 de 5 TL olur diye iddaya girmiştim.. O da hayatta olmaz demişti.. SOnra ne 5 i 7 TL olduk...

Lakin sonradan kayboldu gitti..

Lakin sordunuz sn.enki anlatmak isterim.. O USD talihsizliğimi...

Hiç unutmam Şubat 2018 KGF ler gırla nefes kredileri tamgaz sağa sola dağıtılıyor...

Ben TL bu şekilde giderse 3,77 TL idi sanırım, 5 i görürüz demiştim. Ve yazmıştım da.. O ara 3,71 olsun alayım diye 2 -3 kruşun cimriliğini yapmıştım...

Bankada iken abi 3,78 vereyim dediğini hatırlıyorum bende MT yok ben evde alırım istemem sizinkiler pahalı demiştim..

Yemin ederim eve gelince FULL USD a geçecektim...

Kısmet ya SN.ENKİ olmayaınca olmuyor işte..

ARabam ile eve gelmem 30 dk sürdü.. Eve geldim.. Beklentim USD da tekrar 3,72 iken bir açtım 3,77 den 3,82 olmuş.. Haydaaaa...

Bekleyeyim dedim.. Ertesi gün alırım...

Ertesi gün 3,91 oldu... İnanılmaz bir artış.. Bir günde... Kalakalmıştım... Halbuki o an ev de de 3,77 TL ye razı idim...

SOnra 4,10-4,20-4,5 olması 1 hafta filan idi..

SOnra almak ne mümkün....

Lakin SN.ENKI yemin ederim 3,77 TL de almış olsa idim, 5 TL de çıkmış olurdum.. Yani 2018 de USD 7 TL olucak dur ben satmayayım demezdim...

Elbette bizimkiler bir tahmin.. USD ın nerde dip nerde tavan yapacağını bilmek imkansızdır..

Ancak o zaman KGF ile 225 milyar TL dağıtılmıştı.. Bu USD daki artış onun TSUNAMİSİ olacağını biliyordum... Ama bu denli şiddetli olacağını bilememiştim...

Ayrıca hafızanızı tebrik ediyorum... Nerdeyse 1 yılı geçmişti... Dip yazdığımıda unutmamışsınız.. 3,72 TL de FULL USD ageçeceğim diye...

Sağlık olsun...

Bol Kazançlar Sn.ENKI...

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn:Enki tebrik ederim... Hatta o zaman TROL Mehtap Karayel vardı. Hatırlarsanız.. Ben hükümet böyle KGF verirse 2018 de enflasyonu patlatır USD 2018 de 5 TL olur diye iddaya girmiştim.. O da hayatta olmaz demişti.. SOnra ne 5 i 7 TL olduk...

Lakin sonradan kayboldu gitti..

Lakin sordunuz sn.enki anlatmak isterim.. O USD talihsizliğimi...

Hiç unutmam Şubat 2018 KGF ler gırla nefes kredileri tamgaz sağa sola dağıtılıyor...

Ben TL bu şekilde giderse 3,77 TL idi sanırım, 5 i görürüz demiştim. Ve yazmıştım da.. O ara 3,71 olsun alayım diye 2 -3 kruşun cimriliğini yapmıştım...

Bankada iken abi 3,78 vereyim dediğini hatırlıyorum bende MT yok ben evde alırım istemem sizinkiler pahalı demiştim..

Yemin ederim eve gelince FULL USD a geçecektim...

Kısmet ya SN.ENKİ olmayaınca olmuyor işte..

ARabam ile eve gelmem 30 dk sürdü.. Eve geldim.. Beklentim USD da tekrar 3,72 iken bir açtım 3,77 den 3,82 olmuş.. Haydaaaa...

Bekleyeyim dedim.. Ertesi gün alırım...

Ertesi gün 3,91 oldu... İnanılmaz bir artış.. Bir günde... Kalakalmıştım... Halbuki o an ev de de 3,77 TL ye razı idim...

SOnra 4,10-4,20-4,5 olması 1 hafta filan idi..

SOnra almak ne mümkün....

Lakin SN.ENKI yemin ederim 3,77 TL de almış olsa idim, 5 TL de çıkmış olurdum.. Yani 2018 de USD 7 TL olucak dur ben satmayayım demezdim...

Elbette bizimkiler bir tahmin.. USD ın nerde dip nerde tavan yapacağını bilmek imkansızdır..

Ancak o zaman KGF ile 225 milyar TL dağıtılmıştı.. Bu USD daki artış onun TSUNAMİSİ olacağını biliyordum... Ama bu denli şiddetli olacağını bilememiştim...

Ayrıca hafızanızı tebrik ediyorum... Nerdeyse 1 yılı geçmişti... Dip yazdığımıda unutmamışsınız.. 3,72 TL de FULL USD ageçeceğim diye...

Sağlık olsun...

Bol Kazançlar Sn.ENKI...
    Sn. Selka samimiyetinize inanıyorum..eğer 3,70 den alsaydınız 5 ten satardınız eminim..bende Ocak sonu gibi son TL mevduatım dolduğunda dolara geçeyim demiştim..benimkide şanssızlık oldu, evde 3,74 civarlarında iken bankaya gidene kadar ve bir müşteri yüzünden tepeden 3,806'dan alabilmiştim..iyi bir şey değil ama insan kafaya takmıya görsün..neyse sonraki günlerde 3,73'lere kadar geri gelmişti..sizin o sıralar 3,70'i beklediğinizden aklımda kalmış..

Bir iki tesbit yapayım kendimce..

Burada çoğu kişi doların yükselişini sadece Papaza bağlamamıştı..tabiki kötü yönetim, akabinde faiz arttırmamadaki ısrarlar önemliydi..ancak bunlardan da önemlisi global ortamın sıkılaşıyor olmasıydı..zaten malum Nisan gibi global piyasalarda kıpraşma başlamıştı ve dolar papaza olayına kadar da iyi yükselmişti..sanırım buralarda bir tesbit hatası yapıyorsunuz..(borsaya girişiniz dahil)

Papazın bırakılacağının fiyatlanmasından önceki doların değeri 6,15 olarak düşünülürse, geldiği seviye itibarıyla yukarıdaki tesbitler doğrulunıyor kanımca..ayrıca Pompeo'nun Türkiyeye'ye geleceğini ve ambargo konusunda konuşmasını kimse bilemezdi..

Diğer taraftan fazla detaya inmek istemiyorum ama faiz artışı her şeyin çözümü olmayabilir..olsaydı geçen sene 100 yıllık bono satan Arjantin faiz artışlarına rağmen IMF gitmek zorunda kalmazdı..dolayısıyla Sn. Hakem'in dediği gibi riskin karşılığı olarak pek çok kişi pozisyon alıyor..haklı haksız çıkmak bir yana, yarının neler getireceğini bilemeyiz..

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sn. Selka samimiyetinize inanıyorum..eğer 3,70 den alsaydınız 5 ten satardınız eminim..bende Ocak sonu gibi son TL mevduatım dolduğunda dolara geçeyim demiştim..benimkide şanssızlık oldu, evde 3,74 civarlarında iken bankaya gidene kadar ve bir müşteri yüzünden tepeden 3,806'€™dan alabilmiştim..iyi bir şey değil ama insan kafaya takmıya görsün..neyse sonraki günlerde 3,73'€™lere kadar geri gelmişti..sizin o sıralar 3,70'€™i beklediğinizden aklımda kalmış..

Bir iki tesbit yapayım kendimce..

Burada çoğu kişi doların yükselişini sadece Papaza bağlamamıştı..tabiki kötü yönetim, akabinde faiz arttırmamadaki ısrarlar önemliydi..ancak bunlardan da önemlisi global ortamın sıkılaşıyor olmasıydı..zaten malum Nisan gibi global piyasalarda kıpraşma başlamıştı ve dolar papaza olayına kadar da iyi yükselmişti..sanırım buralarda bir tesbit hatası yapıyorsunuz..(borsaya girişiniz dahil)

Papazın bırakılacağının fiyatlanmasından önceki doların değeri 6,15 olarak düşünülürse, geldiği seviye itibarıyla yukarıdaki tesbitler doğrulunıyor kanımca..ayrıca Pompeo’nun Türkiyeye’ye geleceğini ve ambargo konusunda konuşmasını kimse bilemezdi..

Diğer taraftan fazla detaya inmek istemiyorum ama faiz artışı her şeyin çözümü olmayabilir..olsaydı geçen sene 100 yıllık bono satan Arjantin faiz artışlarına rağmen IMF gitmek zorunda kalmazdı..dolayısıyla Sn. Hakem'in dediği gibi riskin karşılığı olarak pek çok kişi pozisyon alıyor..haklı haksız çıkmak bir yana, yarının neler getireceğini bilemeyiz..

Sizi de kocaman öpüyorum... Var sa eşiniz yoksa sevgiliniz o da yoksa sevdikleriniz ile iyi tatiller...

4. Borsa da kar edemedim... VAKBN ortalamam 3,85 TL dir.. Ancak 4 aylık vadem de gitti.. Ana paramı kouruyorum lakin vade zararım var. Ama dediğim gibi hissede beklemedeyim... BU 5 ay VADELİ hesap TL de beklemek varmış ama olmadı, ve bankalar pek nazlı...

Kısaca kar edemedim... Ama bankaları ucuzdan aldığımı düşünüyorum... Şu an VAKBN 3,81 galiba... Ucuz alıp beklemeye devam yoksa USD şoku başka türlü HEDGE olmaz...

5. Sayın selka yazılarınızı her zaman dikkatle okumuşumdur..
    Tecrübe kokan yazılardır..

Ben şahsen yazmanızı isteyeceğim sizden..

Bu topik açıldığından beri tatsız bir durum olmamıştır.
    Herkes fikirlerini kurallar dahilinde savunmak da özgürdür..

Dolar 10 tl olacak diyen de yazabilir düşecek diyen de..

Tekrar ediyorum yazmanızı isterim..

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sayın selka yazılarınızı her zaman dikkatle okumuşumdur..
    Tecrübe kokan yazılardır..

Ben şahsen yazmanızı isteyeceğim sizden..

Bu topik açıldığından beri tatsız bir durum olmamıştır.
    Herkes fikirlerini kurallar dahilinde savunmak da özgürdür..

Dolar 10 tl olacak diyen de yazabilir düşecek diyen de..

Tekrar ediyorum yazmanızı isterim..
    SN.Gundwane yemin ederim bu konular aslında USD döviz başlıklarında yazılması gerekiyordu lakin o denli şiddetli saldırılar ve hipnotize olmuş insanlar yığınlar vardı ki; yemin ederim BANKA sayfalarında DÖVİZ de pozisyon alanların canlarının çok şiddetli yanacağını yazıyorduk...

Sn.Bir Esnaf yada SN.Sadıktan SN:Logo yada ne bileyim Sn..1111222233 bilir yazdıklarımızı..

Eğer bulunduğumuz pozisyon itibarı ile ters birşeyler yazıyorsak o kötüdür yoksa düşüncelerimiz değil...

7.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    SN.Gundwane yemin ederim bu konular aslında USD döviz başlıklarında yazılması gerekiyordu lakin o denli şiddetli saldırılar ve hipnotize olmuş insanlar yığınlar vardı ki; yemin ederim BANKA sayfalarında DÖVİZ de pozisyon alanların canlarının çok şiddetli yanacağını yazıyorduk...

Sn.Bir Esnaf yada SN.Sadıktan SN:Logo yada ne bileyim Sn..1111222233 bilir yazdıklarımızı..

Eğer bulunduğumuz pozisyon itibarı ile ters birşeyler yazıyorsak o kötüdür yoksa düşüncelerimiz değil...
    Burasıda döviz başlığı..

Bu arada şahsi görüşüm ..
    RTE çok ciddi itibar kaybetti rahip olayında..

Bu itibarın kapatılması için hayali birşeyler oluşturulup bunun la canla başla şevkle kan gözyaşı terle savaşılması gerekiyor..

Doğu akdeniz ve yunanistan en favori adayım bu aralar...

Tuprs ve iran petrolleri mevzusunu bi kere yazdım idi..Nerede unuttum açık söylim..Tuprs başlığında olabilir..yada ykbnk
    Koç öyle kaka işler yapmaz a geldi idi iş..
    Gelinen noktada koç amerika ile ilişkilerimizi kurtaracakmış efendim e geldi iş..
    breh breh breh..

http://www.patronlardunyasi.com/habe...leyecek/211769

8. Sn.Harakiri umarım ikna olmuşsunuzdur.. Yemin ederim.. Tek tek gönderilerime baktım.. Diğerleride buna benzer yorumlar..

Bol kazançlar diliyorum..

Artık bizi okuyanlar değerlendirsin...

İyi tatiller dilerim...

Sayfa 608/743 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •