Originally Posted by
selka
Sn:Enki tebrik ederim... Hatta o zaman TROL Mehtap Karayel vardı. Hatırlarsanız.. Ben hükümet böyle KGF verirse 2018 de enflasyonu patlatır USD 2018 de 5 TL olur diye iddaya girmiştim.. O da hayatta olmaz demişti.. SOnra ne 5 i 7 TL olduk...
Lakin sonradan kayboldu gitti..
Lakin sordunuz sn.enki anlatmak isterim.. O USD talihsizliğimi...
Hiç unutmam Şubat 2018 KGF ler gırla nefes kredileri tamgaz sağa sola dağıtılıyor...
Ben TL bu şekilde giderse 3,77 TL idi sanırım, 5 i görürüz demiştim. Ve yazmıştım da.. O ara 3,71 olsun alayım diye 2 -3 kruşun cimriliğini yapmıştım...
Bankada iken abi 3,78 vereyim dediğini hatırlıyorum bende MT yok ben evde alırım istemem sizinkiler pahalı demiştim..
Yemin ederim eve gelince FULL USD a geçecektim...
Kısmet ya SN.ENKİ olmayaınca olmuyor işte..
ARabam ile eve gelmem 30 dk sürdü.. Eve geldim.. Beklentim USD da tekrar 3,72 iken bir açtım 3,77 den 3,82 olmuş.. Haydaaaa...
Bekleyeyim dedim.. Ertesi gün alırım...
Ertesi gün 3,91 oldu... İnanılmaz bir artış.. Bir günde... Kalakalmıştım... Halbuki o an ev de de 3,77 TL ye razı idim...
SOnra 4,10-4,20-4,5 olması 1 hafta filan idi..
SOnra almak ne mümkün....
Lakin SN.ENKI yemin ederim 3,77 TL de almış olsa idim, 5 TL de çıkmış olurdum.. Yani 2018 de USD 7 TL olucak dur ben satmayayım demezdim...
Elbette bizimkiler bir tahmin.. USD ın nerde dip nerde tavan yapacağını bilmek imkansızdır..
Ancak o zaman KGF ile 225 milyar TL dağıtılmıştı.. Bu USD daki artış onun TSUNAMİSİ olacağını biliyordum... Ama bu denli şiddetli olacağını bilememiştim...
Ayrıca hafızanızı tebrik ediyorum... Nerdeyse 1 yılı geçmişti... Dip yazdığımıda unutmamışsınız.. 3,72 TL de FULL USD ageçeceğim diye...
Sağlık olsun...
Bol Kazançlar Sn.ENKI...
Yer İmleri