Sayfa 634/777 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. Sayın selka yazılarınızı her zaman dikkatle okumuşumdur..
    Tecrübe kokan yazılardır..

Ben şahsen yazmanızı isteyeceğim sizden..

Bu topik açıldığından beri tatsız bir durum olmamıştır.
    Herkes fikirlerini kurallar dahilinde savunmak da özgürdür..

Dolar 10 tl olacak diyen de yazabilir düşecek diyen de..

Tekrar ediyorum yazmanızı isterim..

2.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    2 ay önce MB 375 baz puan faiz artışı üzerine 625 baz puan faiz artırması tahminlerimin tam 3 katı idi.. O vakitler (yazmıştım çok aradım lakin bulamadım) MB faizleri artırır ise USD ın hızla değer kaybedeceğini belirtmiş ve MB sının 250 baz puan faiz artışı yapacağını kaydetmiştim.. Sebebi daha önceden 3 parça halinde toplamda ise 375 baz puan faiz artırması idi...

Oysa MB beklentimin 3 katı faiz artırmış 625 baz puanı piyasaya vermişti.. Şokta idim...

Oysa USD 6,03 idi sanırım bir kaç gün sonra 6,30 TL ye yükselmişti...

Ben bunun "ÖLÜ KEDİ SIÇRAYIŞI" olduğunu yazmış ve bunun USD dan çıkış için son nokta olduğunu belirtmiştim...

Beni "Tİ" ye almalar, alay etmeler...

Arkadaş her fikri okuma adabında bulunacaksın, yoksa son böyle olur işte...

Hani bir laf vardır ya; "G.tü ile inatlaşan sonunda donuna s.çar" diye bunun gibi...

Her fikre saygı duyacaksın, TROLLEŞ meyeceksin, TROL olmayacaksın.. Saygı duyacaksın ki, saygı kazanacaksın...

Neyse...

6,30 u gören USD cılar aragazı, havagazı, otogazı birbirlerini hala DOLMUŞ a bindirme olayları ve eminim ki o son sıçrayışta 6,30-6,20 aralığında yığınla insan "Bak! MB faiz artırdı ama USD a birşey olmadı" deyip almıştır...

Şimdi Allah yardımcıları olsun...

Yok Reis millete sattırmış şurdan alan kar yazmış şurdan satan hala zarar filan...

Arkadaş bırak REİS i sanane burada SİYASET mi yapıcaksın PARA mı kazanacaksın.. DÜRÜST ol.. Yoksa milletin parasını sağda solda böyle erittirmeye mi çalışacaksın..

EY TROLLER lafım sizlere MUTLUMUSUNUZ şimdi...

Arkadaş MB toplam 1000 puan FAİZ artırmış.. PAPAZ bırakılırsa bu USD camdan kule gibi ÇÖKER altında kalır 4 yıl yataya bağlar bezdirir elinizden 5 TL den bir yıl sonra alırlar diye yazmıştım...

Banka sayfalarında fazla değil 50-100 sayfa aralığındadır tüm yazdıklarım...

O sırada Garantiyi Batıranlar İş Bankasına KONKORDATO çektirenler, USD ın 1 ay sonra 10 TL ye gideceğini yazanlar...

Arkadaş bir şey alırken pahalı mı ucuz mu bir grafiğe bakmaz mı insan? Bu denli ŞUUR unu nasıl kaybeder...

Doğru dur, bir an o MOMENTUM ile 7 TL 8 TL de olabilir di ama altında 4 TL boşluk var... Değer mi o 4 TL lik USD daki boşluğa rağmen muhtemel bir 50 krş yada 1 TL kazanç...

Her neyse ben PAPAZ ın bırakılacağından %100 emindim.. Çünkü batıyorduk.. Ve hükümet bu denli ÇILGIN olamazdı.. Sonuç bıraktılar... USD 5,52 TL yi gördü...

Ölü Kedi Sıçrayışı dediğim anda beni ciddiye alıp kafasına yazanlar kazandı.. Vicdanım rahat..

USD da alınır, hissede, TL de....

Borsa 110 den sonra kademe kademe USD ageçilir.. 5 TL altı 4,50-4,85 bandında %75 USD da olmak mantılııdır. Çünkü ucuzdur..

Kalan %25 i de bir an 4,25 olur mu diye saklamalı insan... Çünkü bu piyasalarda herşey olabilir..

Not; Karikatürde Kedi Sıçrayınca aklıma geldi paylaşmak istedim....

Bol Kazançlar...
    Bu kadar iddialı ve iyiyseniz buralarda harcamayın kendinizi 🙂

3. Sn.Harakiri umarım ikna olmuşsunuzdur.. Yemin ederim.. Tek tek gönderilerime baktım.. Diğerleride buna benzer yorumlar..

Bol kazançlar diliyorum..

Artık bizi okuyanlar değerlendirsin...

İyi tatiller dilerim...

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sayın selka yazılarınızı her zaman dikkatle okumuşumdur..
    Tecrübe kokan yazılardır..

Ben şahsen yazmanızı isteyeceğim sizden..

Bu topik açıldığından beri tatsız bir durum olmamıştır.
    Herkes fikirlerini kurallar dahilinde savunmak da özgürdür..

Dolar 10 tl olacak diyen de yazabilir düşecek diyen de..

Tekrar ediyorum yazmanızı isterim..
    SN.Gundwane yemin ederim bu konular aslında USD döviz başlıklarında yazılması gerekiyordu lakin o denli şiddetli saldırılar ve hipnotize olmuş insanlar yığınlar vardı ki; yemin ederim BANKA sayfalarında DÖVİZ de pozisyon alanların canlarının çok şiddetli yanacağını yazıyorduk...

Sn.Bir Esnaf yada SN.Sadıktan SN:Logo yada ne bileyim Sn..1111222233 bilir yazdıklarımızı..

Eğer bulunduğumuz pozisyon itibarı ile ters birşeyler yazıyorsak o kötüdür yoksa düşüncelerimiz değil...

5.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Bu kadar iddialı ve iyiyseniz buralarda harcamayın kendinizi ��
    Sn.Efendy ne diyeyim şimdi bu cümleye....

Sadece iyi haftasonları diyeyim.. Gidin dinlenin benim de ihtiyacım var.. Sinemaya gidin, eşinizi yemeğe götürün, maça gidin, sahile.. Boşverin USD filan...

Ben öyle yapıcam....

6.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.Efendy ne diyeyim şimdi bu cümleye....

Sadece iyi haftasonları diyeyim.. Gidin dinlenin benim de ihtiyacım var.. Sinemaya gidin, eşinizi yemeğe götürün, maça gidin, sahile.. Boşverin USD filan...

Ben öyle yapıcam....
    Forum diyip geçmek lazım bazen 🙂

7.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    SN.Gundwane yemin ederim bu konular aslında USD döviz başlıklarında yazılması gerekiyordu lakin o denli şiddetli saldırılar ve hipnotize olmuş insanlar yığınlar vardı ki; yemin ederim BANKA sayfalarında DÖVİZ de pozisyon alanların canlarının çok şiddetli yanacağını yazıyorduk...

Sn.Bir Esnaf yada SN.Sadıktan SN:Logo yada ne bileyim Sn..1111222233 bilir yazdıklarımızı..

Eğer bulunduğumuz pozisyon itibarı ile ters birşeyler yazıyorsak o kötüdür yoksa düşüncelerimiz değil...
    Burasıda döviz başlığı..

Bu arada şahsi görüşüm ..
    RTE çok ciddi itibar kaybetti rahip olayında..

Bu itibarın kapatılması için hayali birşeyler oluşturulup bunun la canla başla şevkle kan gözyaşı terle savaşılması gerekiyor..

Doğu akdeniz ve yunanistan en favori adayım bu aralar...

Tuprs ve iran petrolleri mevzusunu bi kere yazdım idi..Nerede unuttum açık söylim..Tuprs başlığında olabilir..yada ykbnk
    Koç öyle kaka işler yapmaz a geldi idi iş..
    Gelinen noktada koç amerika ile ilişkilerimizi kurtaracakmış efendim e geldi iş..
    breh breh breh..

http://www.patronlardunyasi.com/habe...leyecek/211769

8.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    İlgi yazım GARAN sayfası 15/09/2018 Tarihli 7561 no'lu gönderim..

Tamamı budur..

Umarım yukarıda yazdıklarınızda dolayı MAHCUP olmuşsunuzdur....

Saygılarımla...

Sn. Human şok faiz artışlarında "ölü kedi sıçrayışı" denilen tepeler olur.. Ancak her dip bir önceki dipten daha fazla olur. Ben USD ın 1 ileri 2 geri hareketi ile yılbaşına doğru 5,50 TL ye kadar gerileyeceğini düşünüyorum....

Piyasa maalesef her tür iyi haberi pas geçiyor..

Mesela Kazakistan ile yapılan 1,5 milyar USD lık ticaret anlaşması.. Çok önemli.. Duyulmadı bile...

Rusya'dan Eylül ve Ekim ayında 6,000,000 Rus turist gelecek. Fazladan en az 1 milyar USD demektir.. Es geçildi...

MB 625 baz puan artırdı, yok büyüme duracak, büyüme kalmayacak haberleri.. (Yukarı tükürsen bıyık; aşağıya tükürsen sakal olayı)

Katar ile yapılan 15 Milyar USD lık anlaşma...

Cari açığın bu ay 1,75 Milyar USD gelmesi...

Ve OVP... Hiçbiri piyasalar için YOK konumunda...

Ama bunları bir anda bir gün fiyatlamaya başlarsa piyasa dönebilir....
    olmadım çünkü "Dolardan önce son çıkış" diye birşey yok. zaten öyle birşey demiş olmanıza ihtimal vermediğim için başlattım bu münakaşayı. çünkü kimse bilemez giriş çıkışı tepeyi vs.

5.50 tahmini için ama tebrik ederim .

Sorun şurada selka uzun uzun yazınızda kendinizi olaya inanılmaz hakim nokta atışı olayı bilmiş tavsiyeler vermiş hayatlar kurtarmış gibi anlatıyorsunuz. tam dev aynasında görüyorsunuz. yazınızdaki kadar öngörülü adam şimdiye dolar milyarderi olmalıydı. ama öyle birşey yok ortada. takdiri diğer forumdaşlara bırakıyorum.

ben size yazmayın bu başlığa filanda demedim, çarpıtmayalım. ne haddime zaten.

Sayfa 634/777 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •