Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 608/1014 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Keçiören'de IP'si çıkan adama, bu kadar yazı yazmanız yazık olmuş, efendim!
    Ben de yazıyom da bana densizlik etti diye aslında doğru dediniz, boşuna sıkıntı kendi kedimize, zaman kaybı ,yok say gitsin ,kendi çöplüğünde öpsün. Adam miras sonrası tapu devri için yok bir hafta sonraya gün vermişlerde yapamamış falan diye söylenip duruyor böyle adama cevap yazdım şimdi kendime kızıyorum, neyse bu son olsun , block et gitsin.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Mandrake bura Türkiye sen git ABD de beton işine bulaş, burada 48 yaşında 40 yıllık krediye girip beton alan ileri zekalı yok, Türkiyede anlamadığın işlere kafa yorma, yorulma. O senin dediğin tapu devir işlemini eğer önceden yapmadınsa betonu sattığın aynı gün bu işten anlayan emlak komisyoncun üç beş kuruşa hallediyor, öğren bu işleri her konuda ahkam kesme .
    tapu nakil islerini avukattan baska kimse yapamaz cunku bu isi halledecek kisiye vekalet verilmesi sarttir.

Emlakciya ben neden vekalet vereyim? Vekalet guvendigin kisiye verilir bu isleride avukat yapar.

Daha neden bahsettigimin farkinda bile degilsin.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    hocam burada problem senin İstanbul’dan bir haber olman yoksa istersen Amerika’nın bütün şehirlerinde yaşamış ol nafile..
    3 tane Istanbul var

benimkisi ortadirek

herkesin Istanbul u farkli. Benim Istanbul umdaki insanlar ki bu genelde Kozyatagi oluyor orada buyuduk, bana ABD nin %99 unundan daha lux ve ihtisamli geliyor

Son cumleye guldugunuzu biliyorum. Aranizda yurtdisina gidenler olsaydi anlardi dediklerimi.

Bu arada ne yazikki daha hala tapu nakli konusundaki soruma cevap veren yok

Internette cevap bulamadim tapu dairesini arasak adam cevap verecekmi bi de aradaki saat farki 9 a cikmis

4. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Mandrake bura Türkiye sen git ABD de beton işine bulaş, burada 48 yaşında 40 yıllık krediye girip beton alan ileri zekalı yok, Türkiyede anlamadığın işlere kafa yorma, yorulma. O senin dediğin tapu devir işlemini eğer önceden yapmadınsa betonu sattığın aynı gün bu işten anlayan emlak komisyoncun üç beş kuruşa hallediyor, öğren bu işleri her konuda ahkam kesme .
    TC vatandaşı değilse olmuyor umutabi .

Avukat mahkeme vs gerekiyor .

Yoksa basit bir işlem zaten aynı gün hallolur .

Bir tanıdığım vefat edince tc değil diye teyzesinin vekaletini kabul edip çocuklarına devir yapmadılar mahkemeden halloldu .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    3 tane Istanbul var

benimkisi ortadirek

herkesin Istanbul u farkli. Benim Istanbul umdaki insanlar ki bu genelde Kozyatagi oluyor orada buyuduk, bana ABD nin %99 unundan daha lux ve ihtisamli geliyor

Son cumleye guldugunuzu biliyorum. Aranizda yurtdisina gidenler olsaydi anlardi dediklerimi.

Bu arada ne yazikki daha hala tapu nakli konusundaki soruma cevap veren yok

Internette cevap bulamadim tapu dairesini arasak adam cevap verecekmi bi de aradaki saat farki 9 a cikmis
    Tapuyu alırsan elektrik suyu üzerine almazsan keserler ve ceza ödemek. Durumda kalırsın bir de dask yapman lazım .

Doğalgazı kesmiyorlar ama [emoji23][emoji23][emoji23]

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Vay canına, yahu adam ABD'de, bir ayağı Türkiye'de, s.kinin değmediği şehir memlekette yok!

Kayseri, Urla, İzmir, Çeşme, İstanbul... Daha paylaşımı yapılmamış, ne s.kim tapular çıkacak!
    Gizli Ağaoğlu sanırım

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    TC vatandaşı değilse olmuyor umutabi .

Avukat mahkeme vs gerekiyor .

Yoksa basit bir işlem zaten aynı gün hallolur .

Bir tanıdığım vefat edince tc değil diye teyzesinin vekaletini kabul edip çocuklarına devir yapmadılar mahkemeden halloldu .

Bende kafayı yedim , kim yazmış fark etmeden sizi o sandım alıntılayıp bir sürü şey yazdım allahtan sonra fark ettim sildim. Neyse ya boş işler ve boş adamlarla zaman öldürmeyelim ,yok sayalım yada block edelim gitsin. Saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Vay canına, yahu adam ABD'de, bir ayağı Türkiye'de, s.kinin değmediği şehir memlekette yok!

Kayseri, Urla, İzmir, Çeşme, İstanbul... Daha paylaşımı yapılmamış, ne s.kim tapular çıkacak!
    Arkadaş ya emlak zengini multi milyoner,ya da sefil bilo bizimle kafa buluyor,hayır düzenli aralıklarla gelip burada mallarından bahsediyor ama İzmir Özdere de piknik tüpüyle geçirdiği tatili süper bir şeymiş gibi burada anlatıyor..

Sayfa 608/1014 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •