Sayfa 609/1002 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bi tahtada daha çarpışıyorum orası sığ olduğu için buraya yazmadım.

tam tezgahı topladım gidiyorum ışık yaktı dayanamadım...
    Tekfn dir o , o zaman [emoji14]

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

2.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Bölünmüş bi hisse ise vadelisinde 1 kontrat 200 lota denk gelir. O yüzden zarar 2 katı görünüyor olabilir

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yanıt için teşekkür ederim. Kontratlardan biri USDTRY, diğeri VİOP30.

GARAN_ sıkıldım yorum yapayım bari dedim. bu hayvanı yine son yüz metreye saklıyorlar sanıyorum. biliyosunuz sanmakla olsaydı neler olurdu neler... hadi bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Arkadaşlar temettü verecek şirketlerin listesini nasıl bulabilirim. Bu topikte yayınlanmıştı ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Malesef, bunca yıl dır dır daytrade alışkanlığı beni orta ve uzun vadeli analez yapmamı engelliyor, önce bu alışkanlıktan kurtulmak lazım, belki bikaç yıl sonra
    Ben orta vade hep tutturuyorum ama hic o kadar bekleyemiyorum, sıkıntı o....... sıkıntı çok büyük ))))) daytrade beceremedik çift yönlü....
    Hos, bu aralar kağıtlar hem dengesiz çıkıyor hem de düşüyor, haliyle long analiz de sıkıntı...

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

6.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Tekfn dir o , o zaman
    dün seans kapanırken yükseliş trend ine giriş yapmış bu günde ONAY alarak 16,41 den başlamış nereye kadar gider onun hesaplarını yapmasını henüz öğrenemedim ..

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar temettü verecek şirketlerin listesini nasıl bulabilirim. Bu topikte yayınlanmıştı ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    aralık ayında bir liste alıntılamışım yenisinide buluruz inşaallah

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Güzel bir çalışma, eline sağlık.

Komşunun güzel çalışmalar

Sayfa 609/1002 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz