Sayfa 609/1001 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Değiştirmeye çalışırsan önce temiz bir sopa yersin sonra da enflasyonu sana ödetirler..
    Fakiriz ama gönlümüz zengin diye paso dayağı biz yiyoruz, faturayı da biz ödüyoruz.
    Kafam bozuluyor artık bende zengin olmak istiyorum, uyurken bile para kazanmam lazım
    Yarın spot artı gaplı açılır muhtemelen, ordan çorba parasını kapıp kaçmak gerekir diye düşünüyorum, sonra akşam pazarı ucuzluğu olur mu olmaz mı bakarız duruma göre
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

2. Komplo teorilerime göre faizler hızla indirilecek ve EUR faizi ile eşitlenecek, sonra EUR'ya geçtik denecek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    sn.Lucky sütbıyık,benim ilgilendiğim kısım binadan kaç yıl daha kira geliri elde edileceği.
    Eurobond faiz getirisi 10 fk cıvarı,iş kulenin fk sı nedir?
    Yıkılıp yeniden yapılsa güncel maliyet ne olacaktır.?(tahminim 500-700 mlyn dolar cıvarıdır)
    Ben RİSK i az getirisi makul yatırım yapan biriyim.

YTD
    iş kulelerini mi satın alacaksınız hayırdır ? varsa öyle bir niyet çok daha karlı yurtdışından portföy önerebilirim.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla kur korumalı mevduat hesabında tüzel kişiler açısından değişiklik yapıldı.

https://www.dunya.com/ekonomi/kur-ko...-haberi-670392

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Rollover (1981)

Burada kahramanımız bu işlerde bir bit yeniği olduğunu tespit etmişti.

Afişe bakınca o zamanlar dolara %15 faiz varmış, ons altın 400 dolar civarındaymış.

https://www.imdb.com/title/tt0083006/

1981 de 8 yaşındaymışım. paraya olan ilgim o yıllarda başladı. bayramda köyde kapı kapı dolaşır el öperdik ...
    kimi 50 krş verirdi(arkasında kızılderili resmi mi ne vardı !! ) o gün anlamamıştım ne ayak bugünde bilmem neden kızılderili vardı paramızda.birazdaha yakın olanlar (hısım olarak) 2,5 tl verirlerdi. birde şeker verirlerdi ama ben parayı severdim paragözdüm ben çatapat filan alırdık.mantar tbncası kızkovalayan

vay be sonrada 7 sene sonrada şeker toplayıcılıkdan senet alım satımına ...çok hızlı büyütmüşüm işleri )
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Dün Smart TV'de youtube testi yaparken Yavuz Sultan Selim belgeseline denk geldim.

Normalde İsmail Şah ile mücadelesi var ama arada Memlüklüler geçiş izni vermeyince onların üzerine yürüyor. Paraya benim ismimi basın ve camilerde benim adıma hutbe okuyun diyor, kabul etmeyince orayı alıyor.

Para sihirli bir şey. Para ile satılan her şeyi hayal edebilmene yarıyor.

Hz.İsa da parayı gösterip Sezar'ın hakkı Sezar'a diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    iş kulelerini mi satın alacaksınız hayırdır ? varsa öyle bir niyet çok daha karlı yurtdışından portföy önerebilirim.
    27 Yıllık köhne binayı neden alayım.
    Ben zeminde büyük alanı olan ,az katlı yerleri tercih ediyorum.

8. Enflasyon bizden hızlı büyüyor Pisyedili abi, bugün marketten tuvalet kağıdı aldım yine etiketi güncellemişler
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

Sayfa 609/1001 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •