Sayfa 61/751 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 481 - 488 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    ABD TÜFE 9,1 gelmiş. Xau �� Borsalar �� Coin piyasası ��
    hani altin enflasyon icin hedge idi

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    1.çeyrek karı, trcas ı sahol dan bile ucuz yaptı, piyasa ise bu karın sürdürülebilir olup olmadıgını görmeden gelmeyecek.. İyi bilanöolar gelirse turco yurur yoksa tekrar dusuk işlem hacmi ile ana pazarda unutulmuş hisseler arasında yerini alır.
    son 1 aylik hareketi buyuk hayal kirikligi. Kategori atlamadigini gosteriyor. En kisa zamanda ana pazara yolcu olur

3.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    hani altin enflasyon icin hedge idi
    Bir ara BTC içinde aynısı söylüyorlardı 😂😂

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bir ara BTC içinde aynısı söylüyorlardı ����
    btc cok yuksek betali nasdaq hissesi tadinda

5.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    son 1 aylik hareketi buyuk hayal kirikligi. Kategori atlamadigini gosteriyor. En kisa zamanda ana pazara yolcu olur
    Bu trcas eskiden dusen endekste bizim için hedge idi..
    Son bir aydır endeksten fazla dusuyor, bu da aklıma acaba 2.çeyrek bilançonun patates olma ihtimalini getiriyor )

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Bu trcas eskiden dusen endekste bizim için hedge idi..
    Son bir aydır endeksten fazla dusuyor, bu da aklıma acaba 2.çeyrek bilançonun patates olma ihtimalini getiriyor )
    gecen gun gecmistekti 2. ceyrek bilancolarini paylasmistim. Her sey akaryakit tarafina bagli. o da artan petrok fiyatlarinin isetme sermayesine ne kadar yuk getirdigine. Bu yukun bir kismi stok kari ile karsilanmis olabilir. Ama oyle ahim sahim bir kar zor olabiir bu ceyrek. Diyelim bilanco iyi geldi cikisi satis firsati olarak kullanacak cok kisi var. Cunku bu sefer de dusen petrol fiyati ile hareket edecegi beklentisi hakim olacak 3. ceyrekte. Halbuki dusen petrol isletme sermayesi acisindan cok olumlu bir haber

7.50 nin alti teknik okarak sikintili Muhtemlen 6 li rakamlarin gorulmesi yakin. Hatta 5.8 ler bile saairtici olmayacak.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...95#post6001795
    Son düzenleme : thinktt; 13-07-2022 saat: 17:03.

7.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    gecen gun gecmistekti 2. ceyrek bilancolarini paylasmistim. Her sey akaryakit tarafina bagli. o da artan petrok fiyatlarinin isetme sermayesine ne kadar yuk getirdigine. Bu yukun bir kismi stok kari ile karsilanmis olabilir. Ama oyle ahim sahim bir kar zor olabiir bu ceyrek. Diyelim bilanco iyi geldi cikisi satis firsati olarak kullanacak cok kisi var. Cunku bu sefer de dusen petrol fiyati ile hareket edecegi beklentisi hakim olacak 3. ceyrekte. Halbuki dusen petrol isletme sermayesi acisindan cok olumlu bir haber

7.50 nin alti teknik okarak sikintili Muhtemlen 6 li rakamlarin gorulmesi yakin. Hatta 5.8 ler bile saairtici olmayacak.
    Bayram öncesi salı gunu satanlar, bayram sonrası iskontolu alabilecrk gibi. Hem boşuna 10-12 gun hisseyi taşımadılar, bayram riskini almadılar, hem kredililer faiz ödemedi..

Acaba tahtacı bu satanları tekrar trene bindirip bir tur daga aşağı basar mı..
    Ben tahtacı olsam aşağı basar, yeni gelenlere hoş geldin partisi yapardım )

8.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Bayram öncesi salı gunu satanlar, bayram sonrası iskontolu alabilecrk gibi. Hem boşuna 10-12 gun hisseyi taşımadılar, bayram riskini almadılar, hem kredililer faiz ödemedi..

Acaba tahtacı bu satanları tekrar trene bindirip bir tur daga aşağı basar mı..
    Ben tahtacı olsam aşağı basar, yeni gelenlere hoş geldin partisi yapardım )
    bu hissede onumuzdeki 2-3 ayda yapilacak tek sey yukari hareketleri satis firsati olarak kullanmak ve dusunce de almamak

Sayfa 61/751 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •