Sayfa 61/71 İlkİlk ... 11515960616263 ... SonSon
Arama sonucu : 563 madde; 481 - 488 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - SON

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    teşekkürler iki güzel yeşil hem ucuz hem kaliteli şirketler . Karye ve INVEO
    Yarın hem haftalık hem de aylık kapanış var inşallah sürpriz senetler kendini gösterir...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    teşekkürler iki güzel yeşil hem ucuz hem kaliteli şirketler . Karye ve INVEO
    Abi ALMAD'a çok dikkat etmek gerek. Yarın hem haftalık hem aylık bakacağım ona... Hatta çeyreklik...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. MetaStock'ta Explorer, İndikator Builder (fx) ve Expert Advisor olarak arşivimde bulunan kodlardan silinme, ad değiştirme ve bozulma gibi olayarla karşı karşıya kaldım, umarım bunlar basit hatalardır. Kötü düşünmek istemiyorum. Sizce bunun bir tedbiri alınmamış mıdır? Aksi halde ne kadar uğaşılırsa o kadar kamçılanacağım.

5. “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

6. Teşekkürler . emeğinize sağlık

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Teşekkürler . emeğinize sağlık
    Ben teşekkür ederim abi

8. “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 61/71 İlkİlk ... 11515960616263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •