Sayfa 61/342 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 2729 madde; 481 - 488 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    kur 40 olsaydı 46 yerine 52 enflasyon olurdu
    bukadar tahribata değermiydi
    ben olumlu bir netice görmüyorum
    )

Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    40 gelseydi ne olacağını nerden biliyorsun müneccimlerle nasıl bir ilişkin var ?
    Kişi kendinden bilirmiş işi ))

Müneccimle nasil bir ilişkin oldu bilmem de benim dedigim gecmiste yaşanmiş oldugu icin , ayni seyleri yaparsan sonuc farkli olmaz tezine dayaniyor...

Yani pantolonunu indirmeden sıcarsan ustunu basini batirirsin

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Sen Chp e kötü bir şey mi dedin?
    Ben Chp liyim de...(kerhen de olsa)
    Bir şey söyleyeceksen açıkça söyle....

Şuraya bir siyaset sokmadığınız kalmışdı onu da becerdiniz...
    Ne bkton bir başlık burası yaw....
    Düşürken kavga, yükselirken ayrı kavga...
    Değişik tiplerin hepsi buraya toplanmış anlaşılan.......

Saygılar/Başarılar....
    20 yıldır bunlar var, 1 dönemde chp yi deneyelim diyerek vatandaşa algı yapan tipler vardı.

Onların isteği ile bu Tarık1234 isteği aynı ,
    Ekonomi yönetimi usd yi 50 yapsın görelim
    Bir şey olmaz mantığı aynı elini verirsin kolunu kopartir hdp , yakınlaşmak yerine uzaklaşın

3.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    info Akfen yenilenebilir 72 hedef fiyat vermiş hisse 19 tl info eli bol dağıtıyor kendi parası değil sonuçta bu küçük şirketler speklerleçalışıyor onlarda hangi hisse varsa ateşliyor uçacak kaçacak vs info a1 vs bunları çok kaale almamak lazım Ülker olarak anlama genel
    Bilgisizliigini göstermiş oldun.
    Akfye piyasa değeri 19 Milyar, Ciro 3 Milyar , Favök 600 milyon.

Ülker piyasa değeri 37 Milyar , Ciro 80 Milyar, Favök 10 Milyar.

Ben rakamlara bakıyorum, Senin gibi ucu açık,
    Maliyeti yükseldi Ciro düşer Kâr düşer demiyorum

4. Geçmişte müneccimle ne tür ilişkin oldu hayatta başımıza ne gelirse seçimlerimizden geliyor sen iyi yaparsan sonuç iyi olur köyü yaparsan kötü olur bu kadar ney hata vs kendinde arayacaksın öyle piyasayı bozup ben üstüme sıçtım kur tutayım da temizlensin dersen sonuç böyle acayip bir şey oluyor Tüik 47 sağdan say 46 gerçek ne Allah bilir 60-80-55 ama kur tuttuk özellikle hoca olan Cevdet akçaya göre dünyadaki tüm kötülüklerin anası döviz kuru sorun ramayı Neron mu usd kur mu yaktı cevap kur der adam 30 senedir kendini şartlandırmış hayattan kopmuş ve 30 yıllık tezi sıçtı haklı çıkmak için tamamen kişisel ego yani her şeyi yakar 30 sene boşa gitti boğaiçindw öğrenciye bankacılara tv yıllarca anlattı ben bi olsam kur tutarım enflasyon durur sonuçta gördük durdu

--burada bilanço--gelir tablosu tahmini yaparken, ciro, satışların maliyeti, dolayısıyla brüt kar ve FAVÖK gerçek mi?, ne kadarı makyaj-güzelleme diye bir soru akla geliyor mu?...

6.  Alıntı Originally Posted by Yatırımcı333 Yazıyı Oku
    Bilgisizliigini göstermiş oldun.
    Akfye piyasa değeri 19 Milyar, Ciro 3 Milyar , Favök 600 milyon.

Ülker piyasa değeri 37 Milyar , Ciro 80 Milyar, Favök 10 Milyar.

Ben rakamlara bakıyorum, Senin gibi ucu açık,
    Maliyeti yükseldi Ciro düşer Kâr düşer demiyorum
    Bak söylüyorum infoyu azalt günde 3 izlemeden 1 düşür ben ne diyorum sen ne anlıyorsun

7.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Geçmişte müneccimle ne tür ilişkin oldu hayatta başımıza ne gelirse seçimlerimizden geliyor sen iyi yaparsan sonuç iyi olur köyü yaparsan kötü olur bu kadar ney hata vs kendinde arayacaksın öyle piyasayı bozup ben üstüme sıçtım kur tutayım da temizlensin dersen sonuç böyle acayip bir şey oluyor Tüik 47 sağdan say 46 gerçek ne Allah bilir 60-80-55 ama kur tuttuk özellikle hoca olan Cevdet akçaya göre dünyadaki tüm kötülüklerin anası döviz kuru sorun ramayı Neron mu usd kur mu yaktı cevap kur der adam 30 senedir kendini şartlandırmış hayattan kopmuş ve 30 yıllık tezi sıçtı haklı çıkmak için tamamen kişisel ego yani her şeyi yakar 30 sene boşa gitti boğaiçindw öğrenciye bankacılara tv yıllarca anlattı ben bi olsam kur tutarım enflasyon durur sonuçta gördük durdu
    Ne anlatıyorsun, Ciro 80 den 40 a mı , Favök 10 Milyardan 3 e mi düşecek dedik , Cevap yok.

Kıvırdın Kur yükseliş olmazsa Ciro Kâr artmaz, asgari ücret işçi maaşı zirvalayip durdun .
    30 TL maliyetli gofreti 20 TL ye mı satacak.

Amacın kötülemek Algı ise yazmaya devam et.
    Ya da mantıklı somut verilerle cevap ver.
    Delikanlı adam gibi cevap ver

8.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --burada bilanço--gelir tablosu tahmini yaparken, ciro, satışların maliyeti, dolayısıyla brüt kar ve FAVÖK gerçek mi?, ne kadarı makyaj-güzelleme diye bir soru akla geliyor mu?...
    Türkşyede bağımsız denetim yapılmıyor maalesef verilere güven bu sebeple yok karı stokla ayarla gitsin kim sayıyor ? Yılda 10-20 milyon para aldığın yeri Türkiye gibi ülkede nasıl denetleyeceksin tamamen yönetimlerin insafına kalmış

Sayfa 61/342 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •