Görünen o ki, yapılandırılan tahvil borçlarından, (nitelikli yatırımcıya ait olan )ilk ödeme yapılamamış. Ve böylece Bimeks tarihinde ilk defa bir kupon ödemesini gerçekleştirememiş oldu. Şimdi Sırada bankalar ve bu ayın sonunda gelecek olan bilanço var. İşin özeti artık bilinmeyen sulardayız. Ytd.
Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu A+ A-
Özet Bilgi
-
İlgili Şirketler
[BMEKS]
İlgili Fonlar
[]
Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSBMKS12214, TRSBMKS12222 ve TRSBMKS12230 ISIN kodlu menkul kıymetlerin 31/07/2018 tarihli taksitli anapara ve kupon ödemelerinin gerçekleştirilememesi nedeniyle, Şirketin Kotasyon Yönergesinin 29/1(e) bendi kapsamında uyarılmasına karar verilmiştir.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Kap ta var kardeş 31temmuz daki haber iyi bak.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet arkadaş güzelce bildirmiş bu yeni olay...
Madde 29- (1) Aşağıdaki hallerde, borçlanma araçları, kira sertifikaları ve gayrimenkul sertifikaları Yönetim Kurulu kararı ile sürekli olarak Borsa kotundan çıkarılabilir. Yönetim Kurulu, kottan çıkarma kararını vermeden önce ilgili ihraççıyı, kaynak kuruluşu veya fon kullanıcısını durumunu düzeltmesi için uyarabilir, süre verebilir bu maddenin dördüncü fıkrasında belirtilen şekilde pazarının değiştirilmesine karar verebilir veya uygun gördüğü tedbirleri alabilir. İhraççının, kaynak kuruluşun veya fon kullanıcısının,
e) Sermaye piyasası araçlarına yönelik ödeme veya diğer taahhüt ya da yükümlülüklerini yerine getirememesi, borçlanma aracı, kira sertifikası veya gayrimenkul sertifikası sahiplerinin haklarını kullanmalarına engel olabilecek işlem ya da eylemler yapması,
Kottan çıkarılmadan önce diyor?
Yer İmleri