Sayfa 610/1001 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Viop XLIV

sn lucky müsait bir zamanda. yurtdışında 1000 dolar yatırımım 3 dolara düştü bu konuda bir ara bilginize başvurabilir miyim ??
    en sevdiğim paylaşımlar en çok kaybettiklerim

ya abi herşeyi yaşadık da şirket ihya olurken bizi batırdı ya helal olsun diyorum.

şirketin sloganı ne idi biliyor musunuz ?? make the xxxship great again.adamın 2 karısı var diyorlardı gününü golf sahalarında geçiriyordu

amerikada böyle şirket yönetici olmak için cv mde ne yazması gerekiyor .üçkağıtcı ? dolandırıcı ?
    ben üçkağıtcıyım biliyosun diplomam bile var
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Enflasyon bizden hızlı büyüyor Pisyedili abi, bugün marketten tuvalet kağıdı aldım yine etiketi güncellemişler
    abi o çağa ayak uydurmanın yan etkileri.

yaş kaç bozkurt dostum ? yüksek affınıza sığınarak ... bizim köyde tayrak bezi derdik (doğrusu taharet bezi olduğunu çok sonradan öğrendim).yıka as yıka as.sudan ucuz eskiyene kadar bedava

kağıt mendilin yerine bez mendiller vardı. hatta ilkokulda mecburiydi.olmadığı zaman öğretmen ele çaaat diye ...

not:abi her konuda değil ama gıda enflasyonum hallettik bazı kalemlerde. çilek veriyoruz zeytin alıyoruz.geçen sene ne kadar çilek verdiysek gene aynı oranda veriyoruz.

3. Senden 3 yaş küçüğüm.
    Eskiden yerli malı haftası yapılırdı okullarda
    Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diye slogan attırırlardı. Ne günlerdi bea
    Bizim zamanımızda disiplin çoktu, eti senin kemiği benim deyip verirlerdi öğretmenlere, onlarda çakı gibi yetiştirirdi, her sabah senin dediğin o bez mendilin üstüne elimizi koyar sıradan öğretmen tırnak bakımı olmuşmu diye kontrol ederdi
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komplo teorilerime göre faizler hızla indirilecek ve EUR faizi ile eşitlenecek, sonra EUR'ya geçtik denecek.
    Ab üyesi olana bile EUR ya geçmek zor iş, bizde nasıl olsun ?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    27 Yıllık köhne binayı neden alayım.
    Ben zeminde büyük alanı olan ,az katlı yerleri tercih ediyorum.
    tam size uygun inşaat projelerimiz var . latin amerika' da inşaat işlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor maşallah 34 .
    şili , honduras , brezilya , belize , costa rica , meksika ...

pazarın durumu ve beklentilerle ilgili kısa bir tanıtım için ;

https://www.mordorintelligence.com/i...ruction-market

ne kadarlık bir yatırım düşünüyorsunuz ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senden 3 yaş küçüğüm.
    Eskiden yerli malı haftası yapılırdı okullarda
    Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diye slogan attırırlardı. Ne günlerdi bea
    Bizim zamanımızda disiplin çoktu, eti senin kemiği benim deyip verirlerdi öğretmenlere, onlarda çakı gibi yetiştirirdi, her sabah senin dediğin o bez mendilin üstüne elimizi koyar sıradan öğretmen tırnak bakımı olmuşmu diye kontrol ederdi
    2 bayramı bilirim

12 aralık mıydı ?

12 aralık yerli malları haftası
    1 temmuz denizcilik ve kabotaj bayramı

not:ailede kaptan çarkçıbaşı usta gemici kamarot hepsi var.bende de adetdendir miço belgesi vardı.

7.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Ab üyesi olana bile EUR ya geçmek zor iş, bizde nasıl olsun ?
    İngilizler bizi çıkarın Türkiye'yi alın demişlerdi.

İtalyanın yeni başbakanı Fransa Afrika'da 7 ülkenin parasını basıyor vs bir şeyler söyledi.

XAF Orta Afrika Frangı var, EUR'ya endekslenmiş.

Körfez ülkelerinin paraları da USD'ye endekslenmiş. Gizli bir anlaşma olabilir TRY de EUR'ya gizli olarak bağlanmıştır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    sn lucky müsait bir zamanda. yurtdışında 1000 dolar yatırımım 3 dolara düştü bu konuda bir ara bilginize başvurabilir miyim ??
    en sevdiğim paylaşımlar en çok kaybettiklerim

ya abi herşeyi yaşadık da şirket ihya olurken bizi batırdı ya helal olsun diyorum.

şirketin sloganı ne idi biliyor musunuz ?? make the xxxship great again.adamın 2 karısı var diyorlardı gününü golf sahalarında geçiriyordu

amerikada böyle şirket yönetici olmak için cv mde ne yazması gerekiyor .üçkağıtcı ? dolandırıcı ?
    ben üçkağıtcıyım biliyosun diplomam bile var
    seni bizim gemilerden birine alalım. post panamax plus konteyner gemide personel eksiği vardı yanlış hatırlamıyorsam. bi sorayım arkadaşlara direkt işlerle ilgilenmediğim için her şeyi bilemem as usual yani...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 610/1001 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •