Sayfa 611/651 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Hisse100 Yazıyı Oku
    Kottan çıkarılmadan önce diyor?
    Sayın hisse100 bunlar ikinci çeyrek bilançoyuda mı veremiyecek.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Para pul oldu zaten. Ben girerken hepsini kaybetmeyi göze almıştım. Yanıltmak gibi olmasın. 1 sıfırdan büyüktür ama iflasa yada kottan atılmaya gitsede satmıyacam. Batsın daha iyi.

Birde bilanço açıklasa ne bu saatten sonra ya borcu ödemek için ya firma ortak bulacak yada firma satılacak şimdiye kadar böyle bir gelişme olmadı. Bence işimiz allahlık ama yolun sonuna kadar devam. Bunca zaman tek kaybettiğim hisse olacak çok çok kozadaki yarı karımı götürdü deyip sineye çekecez.

3. Bu ortak yada satılma olmazsa yakında atarlar kottan.

4. Bu dediklerim sadece benim düşüncelerim. Ben satmıyorum çünkü alırken sonuna kadar demiştim. Herkesin aklı fikri var. Kimse kimseye yatırım tavsiyesi vermiyor. Ben hiç veremem zaten. Dediklerimi sadece kendi yorumum

5. https://www.kap.org.tr/TR/BILDIRIM/699758

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSBMKS12214, TRSBMKS12222 ve TRSBMKS12230 ISIN kodlu menkul kıymetlerin 31/07/2018 tarihli taksitli anapara ve kupon ödemelerinin gerçekleştirilememesi nedeniyle, Şirketin Kotasyon Yönergesinin 29/1(e) bendi kapsamında uyarılmasına karar verilmiştir

6. Şeref ve itibarıyla birlikte battı, bundan sonrasına arkalarından dağ gibi şirketi batırdı beceriksizler derler.. Bu kadar milletin bedduasından sonra aile olarakta iflah olunmaz...

7.  Alıntı Originally Posted by kesebe Yazıyı Oku
    Şeref ve itibarıyla birlikte battı, bundan sonrasına arkalarından dağ gibi şirketi batırdı beceriksizler derler.. Bu kadar milletin bedduasından sonra aile olarakta iflah olunmaz...
    slm bahtsız ortaklar akgirayların bahanesi artık çok bu dövizden dolayı battık derler bu vedat akıllı adammış millete iteledi şirketi faiş fiyattan e bankalarada 800 milyon iteledi yarın krizden battık devip yırtar ohhh bende yarın şirket kuracam nasılsa çark belli tek umut rekabet dövizden dolayı kızısır yabancı devler malsatma derdine düşer belki elektronik üreticilerinden biri gelir bizim çulsuz şirketi satın alır

8. bu dolar ve euro seviyelerinden Akgirayın şirketi satması daha kolay bence , iştahlı bir yabancı çıkarda hekesi bu illetten kurtarır
    inşallah. kendi de kurtulur akıllı olan bunu yapar ama o akıl nerde kimde?......
    sana sesleniyoruz eyyyyy Akgiray artık sat şu şirketi fırsatın varken yoksa o da kaçacak elinden.
    Burada yazdıklarım kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi değildir.

Sayfa 611/651 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •