Sayfa 611/907 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Bize Ulaşın - İletişim - Sermaye Piyasası Kuruluhttps://www.spk.gov.tr › Home › Iletisim
    ... +90 (312) 292 90 00. Adres : Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) No:156 06530 Çankaya / ANKARA. KEP Adresi : spk@hs01.kep.tr ...
    KEP Adresi: spk@hs01.kep.tr
    Adres: Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar ...
    Telefon: +90 (312) 292 90 90
    Faks: +90 (312) 292 90 00
    Hukuki haklarımızı her platformda dile getirelim.
    İletişim Bilgileri
    Kurum Adı
    Ekonomi Bakanlığı
    Web Sayfası
    http://www.ekonomi.gov.tr/
    Tel
    +90 (312) 204-7500
    Adres
    Söğütözü Mah. 2176. Sk. No:63 06530 ÇANKAYA ANKARA TÜRKİYE

Demokratik ve hukuki haklarımızı kullanarak spek çetesi tarafından hissede katliam yapıldığı gerçeğini haykıralım,

yetkili tüm kuruluşları konu üzerinde incelemeye davet ederek harekete geçirelim.

Lütfen yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Açığa alım mı kredili alım mı ? Açığa aldığı malın bedelini iki gün içinde yatırması gerekir. Kredili alırsa eğer başka. Kurumu ile olan sözleşmesi ve mevzuata göre kredili alım işlemi olabilir. Ancak açığa alım ve satım ile kredili işlemler kişi için her zaman normal üzeri risk oluşturur. Çünkü açığa alımda mal bedelini yatırmadan agresif bir düşüş olursa büyük sıkıntı yaşanabilir açığa satım yapıldığında da olumlu bir gelişme ile hisse yukarı hareket yaparsa açığa satım yapan ciddi zararlar yazabilir yerine koyamazsa.

Onun için en güzeli her zaman için kendi öz kaynakları ile hareket etmektir.

Tabi kişiler risk ve getiri beklentilerine göre hareket edebilirler.

Yatırım tavsiyesi Alım satım önerisi değildir
    Başkentim gerçi o da biliyordur ama sen bu açıklamayı özelden Serdar'a yapsan daha iyi olurdu. Kredili'nin ne olduğunu bilmeyen var mıdır ki acaba, zahmet edip bu kadar uzun uzun yazmışsın. Bu arkadaş "Açığa Alım" diye Bist'e yeni bir literatür kazandırdı. Buradaki hiç kimsenin borsadan anlamadığını, 85 bin lot ihlasın fiyatı 75 krş. iken nasıl 80 krş.tan el değiştirdiğini bildiğini bizlere söylediğinde zaten ekstra bilgili olduğunu anlamıştık. Ayrıca sadece bist konusunda bilgili olmakla kalmayıp, bu işlerin CB.den icazet alınarak yapıldığını ince sezgileri ile anlayacak hissiyata ve derin devlet bilgisine sahip olduğunu da idrak etmiştik.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Bu gün bir haber okudum ve gazete başlığı aynen şöyle; ''Darbeci Sisi'nin SİREN ile imtihanı'' diye..Bu acaba bizim Siren'mi diye aklımdan geçirdim çünkü geçenlerde süveyş kanalından ,gemilerden bahsediyordu dedim herhalde arap sermayesi için oralara gitmiş darbeci SİSİ ile karşılaşınca kafası bozulmuş Sisoş'u konuşturmamaya karar vermiş ve gerçekleştirmiş Bizim oğlan yaparmıda yapar dedim
    Valla bu siren'den herşey beklenir. Ah bir de şu bizim müco it ve avanesinin SİREN İLE imtahanı olsa da anyayı Konya'yı görseler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    İletişim Bilgileri
    Kurum Adı
    Ekonomi Bakanlığı
    Web Sayfası
    http://www.ekonomi.gov.tr/
    Tel
    +90 (312) 204-7500
    Adres
    Söğütözü Mah. 2176. Sk. No:63 06530 ÇANKAYA ANKARA TÜRKİYE

Demokratik ve hukuki haklarımızı kullanarak spek çetesi tarafından hissede katliam yapıldığı gerçeğini haykıralım,

yetkili tüm kuruluşları konu üzerinde incelemeye davet ederek harekete geçirelim.

Lütfen yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.
    709.600.000 TL Nominal hisseyi ........... 1,00 TL den sat,

sonra hisseyi 0,75 e çek yatırımcının % 33 kayıba uğrat,

ve ilgili kuruluşların kardeşim senin bu hissen 1,40-1,35 de işlem görürken bedelliyi yaptın.Güzel.

Peki hissen 0,75 tl BU NE İŞ, HELE BİR ANLATIVER DİYE SORMAMALARI.....

YOKSA SORUYARLAR MI?

YADA BİZ YATIRIMCI OLARAK SORDURMAYI MI BİLMİYORUZ?

5.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Başkentim gerçi o da biliyordur ama sen bu açıklamayı özelden Serdar'a yapsan daha iyi olurdu. Kredili'nin ne olduğunu bilmeyen var mıdır ki acaba, zahmet edip bu kadar uzun uzun yazmışsın. Bu arkadaş "Açığa Alım" diye Bist'e yeni bir literatür kazandırdı. Buradaki hiç kimsenin borsadan anlamadığını, 85 bin lot ihlasın fiyatı 75 krş. iken nasıl 80 krş.tan el değiştirdiğini bildiğini bizlere söylediğinde zaten ekstra bilgili olduğunu anlamıştık. Ayrıca sadece bist konusunda bilgili olmakla kalmayıp, bu işlerin CB.den icazet alınarak yapıldığını ince sezgileri ile anlayacak hissiyata ve derin devlet bilgisine sahip olduğunu da idrak etmiştik.
    Açığa alımı bilmiyor musun, söyle yapıyorsun, salonun ortasına bağdaş kurup oturuyorsun, gözlerini kapatıp elini dizlerine koyup iflas holdingi ve muco iti düşünüyorsun, diyorsunki 1 lira olsun ,1 lira olsun diye düşünüyorsun, sonra on dakika böyle bekleyip gözünü açıyorsun ve hisse açığa alım yapılarak 1 lira oluyor, ancak bu tek kişi yapınca olmuyor , formdaki herkes aynı anda bunu yapacakki sinerji yaysinda olsun...

Sayemde açığa alımı da öğrenmiş oldun hadi yine iyisin.

6.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Serdar yıldız,Demek mücovid19 ''himmet'' veriyor saraylılara anladığım kadar bunu ima ediyorsunuz..
    Siz cevaplayın o halde, peki günde cimere SPK ya binlerce şikayet gidiyor, hiç bir adım atılıyor mu , hiç ihlaslara inceleme oluyormu, peki bütün bu olanlar ihlaslarda herşey mevzuatlara uygunmu oluyor, hiç kimse kardeş sen sürekli yukarı sürüp bedelli istiyorsun bizde evet diyoruz bedelli bitiyor üç günde yüzde 50 tekrar dusuruyorsun , ayıp artık bu hırsızlığa bizide ortak ediyorsun diyorlarmi , demiyirlarsa demekki himmet gidiyor ki sususyorlar, ses çıkarmıyorlar, sen farklimi düşünüyorsun sayın wise, ilk defa benden duyuncami şaşırdın buna , sen hiç böyle olduğunu tahmin etmiyirmuydun

7.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Valla bu siren'den herşey beklenir. Ah bir de şu bizim müco it ve avanesinin SİREN İLE imtahanı olsa da anyayı Konya'yı görseler.
    kardeşim,Oksijen'm,inşallah diyelim Hayırlı cumalarınız olsun..Amin..Selam ve dua ile sağlıklı kal..

8.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    709.600.000 TL Nominal hisseyi ........... 1,00 TL den sat,

sonra hisseyi 0,75 e çek yatırımcının % 33 kayıba uğrat,

ve ilgili kuruluşların kardeşim senin bu hissen 1,40-1,35 de işlem görürken bedelliyi yaptın.Güzel.

Peki hissen 0,75 tl BU NE İŞ, HELE BİR ANLATIVER DİYE SORMAMALARI.....

YOKSA SORUYARLAR MI?

YADA BİZ YATIRIMCI OLARAK SORDURMAYI MI BİLMİYORUZ?
    Doğruya doğru be kardeş hem doğru zaten bir tanedir o yüzden haklılığınızı destekliyor tebrik ediyorum..Selam ve dua ile sağlıklı kal..

Sayfa 611/907 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •