Sayfa 612/1002 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Dün sabah(6 Ekim) 11 civarı AFV satış talimatı verdim bir miktar, ta 12 ekimde hesabıma geçecekmiş. Satış valörü 4 gün, ben bu yabancıların hepsi 3 gün sanıyordum.
    AFT, YAY,TMG,AOY,AFS 3 gün
    AFA,AFV 4 gün satış valörü var, dikkat...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    az önce telefonla aradım ve bu şekilde olacağını net şekilde söylediler. bir de bu gün alım verdim. talimat durumuna baktığımda hatalı gösteriyor. böyle olması, işlemin gerçekleşmeyeceği anlamına mı gelir acaba?
    Üstadım ben iki yerden talimat verdim sabah, hata uyarısı görünmüyor bende. Iletildi olarak gösteriyor. Az önce kontrol ettim, öğleden sonra belli olur sanırım net olarak.

3.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Üstadım ben iki yerden talimat verdim sabah, hata uyarısı görünmüyor bende. Iletildi olarak gösteriyor. Az önce kontrol ettim, öğleden sonra belli olur sanırım net olarak.
    işleminiz başarıyla gerçekleştirilmiştir diye sonuçlandı. sonradan alım sıkıntısı olunca yatırım fonu taleplerim adımından baktığımda işlem durumunu hata olarak gösteriyor. iptal seçeneği falan da yok. dediğiniz gibi köğleden sonra netleşir her halde.

4. GBC fonu hakkında bilgisi olan var mi

RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Param yok kafam rahat

5. Ben de bugün Ziraat Bankası’ndan NNF için ilave alım yaptım. İşlem başarıyla gerçekleşti. Fakat talimat durumu “Hatalı” olarak görünüyor.

6. SUA 'da dağılım açıklamış Banka ve Bist30 hisselerinde alım yapılmış gördüğüm kadarıyla

Eylül ayında da hisse orani %5 artmış.

7. Benim de vakıfbanktan verdiğim sadece bin liralık nnf talimatım iptal olmuş. Boşuna almakla uğraşmayın yani

8.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    GBC fonu hakkında bilgisi olan var mi

RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    eskiden sadece altın etf leri vardı şimdi yurtdışı borsa etf leri de aldılar. medikal ürünler gibi...

Sayfa 612/1002 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •