Sayfa 613/1195 İlkİlk ... 1135135636036116126136146156236637131113 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Herifler dislerini gostermeye basladi. Dikkatli olmak lazim.
    dediklerini yaplım da her eve 10 binlira gaz 8 binlira elektrik faturası gelsin..
    sübvanseli haliyle..
    kopacaksa inceldiği yerden kopsun..
    Memento mori

Dibindeki Iran'dan petrol almani kesti. Tup rafinerisini degistirmek zorunda kaldi. Senin istemenle olmuyor maalesef.

Rum lobisi AB/D'de bayagi calisiyor bu is icin Rus turistler oraya gidemedigi, turizm parasi bize aktigi icin.

Isi ciddiye bindirirlerse borsa icin iyi olmaz. Belki de seyhi goturmek icin secimden once diretirler. Belki de ona malzeme olmasin diye secim sonrasini beklerler. Ama zaman gectikce ustune gideceklerdir bu konunun.

Benim tek korkum buydu secimden once. Onemsiz oldugunu da sanmiyorum, gecenlerde ABD hazinesinden geldiler. En son geldiklerinden beri devlet bankamiz ABD mahkeme salonlarinda sebek gibi oynuyor.

3. uzun süredir hulku takip etmiyorum...
    e abd adaletin merkezi değilmiydi ? neden uzatıyorlar ?
    zamanında bizim beyaz yakalılar öve öve bitiremiyordu.
    onlar da mı bozuk çıktı...

2018 den beri sopa da sopa valla bana daraltı geldi..
    ** zoltanın makalesini oku.
    Memento mori

Uzatan ABD degil, bizim taraf 2 senedir. Mahkemeye cevaplari bile 90 gun verilen surenin 89. gunun 23:50'sinde yollaniyor.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 87 kuruş zam bekleniyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Uzatan ABD degil, bizim taraf 2 senedir. Mahkemeye cevaplari bile 90 gun verilen surenin 89. gunun 23:50'sinde yollaniyor.
    bravo ozaman...
    kafamda 1-2 şey vardı.
    kontrollü orman yangını için odun olur gibi..

sanırım ilk durak sp 4240 a gidiyor... sabah sabah short açayım dedim içimden geçtiler..
    fışkırtı verdiler
    etraf tam manyak oldu.
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
    Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Sertbaş: Girdilerinin dolar, ihraç gelirlerinin euro olması nedeniyle sektör gelir kaybı yaşıyor

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

daha dur yeni başladı hangi ara bu kanıya vardın
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. yaşasın başlarını sevdiklerim....
    0.99 da ağlamaya başlamışlar..
    0.8 de hiç çekilmez
    Memento mori

Sayfa 613/1195 İlkİlk ... 1135135636036116126136146156236637131113 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz