19 temmuz ile bugün arasında bazı ürünlerde bazı marketlerde %30 fiyat farkı var
19 temmuz ile bugün arasında bazı ürünlerde bazı marketlerde %30 fiyat farkı var
Erdoğan: Esasen enflasyon sadece ülkemizin değil gelişmiş devletler başta olmak üzere tüm dünyanın en önelikli sorunudur
Erdoğan: Ülkemizde enflasyon rakamları farklı tezahür etmektedir, ekonomik işleyişe ve insanların hayatına etkisi aynıdır, bu anlayışla dünyadaki her gelişmeyi kanıdan takip ederken asıl önceliğimizi kendi vatandaşlarımızın önceliğine verdik, veriyoruz
Erdoğan: Küresel üretim ve tedarik zincirlerinin çöktüğü bir dönemde Türkiye hem kendi ihtiyacını karşılayan hem de ihracatı ile öne çıkmıştır
Erdoğan: Ülkemizi güvenlik krizinden pozitif yönde ayrıştırmayı başardık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
%25
5500 tl
Erdoğan: Yeni asgari ücrete Temmuz ayından geçerli olmak üzere %25 oanında bir ara artış yapıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Yeni asgari ücret net 5.500 TL olacaktır
Erdoğan: Yapılan artış kamu çalışanları ve emeklilere ortalama 300 TL olarak yansıyacak
Artış oranı %29.33.
Şu durumda yılbaşında verilen zammı da hesap edersek 2021 aralık ayındaki maaşa göre asgari ücrete %94 zam yapılmış oldu.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri