Sayfa 616/981 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    KIZILDAĞ
    @Sezgindemirel7
    ·
    1 sa
    Borsanın ülke gerçekleri ile bağlantısı koptu. Enflasyon ile yükselecek düşüncesini ters yönde kullanarak tek bir kişi kazanç sağlıyor, oda enverin iplerinin bulunduğu yer. Kemal kılıçtaroğlu bunu zamanında söyledi. Kredisiz şekilde beklemekten başka çare yok.
    burak
    @mbdmr_
    Sezgin bey dediğiniz gibi Kılıçdaroğlu KY'yi soyacaklar dedi. Hakikaten de soyuyorlar. Spk'da, bist'de çok kirli bir yapı olduğu o kadar açık ki... borsada manuplasyon, spekülasyon olur ama bu çok farklı bir şey. Benim korkum açıkçası bugün buna yeltenenler, bu soygunu yapanlar yarın bu şirketlere konkordato da alırlar. O zaman soygun zirveye çıkmış olur. Bu adamlar ant içmişler, insanlarin ekonomisini, psikolojisini bitirmeye.

millet acı tecrübelerle yeni görmeye başladı.
    bugun böyle yazılar anlamaya çalışmalar çok , insanlar artık sorgulamaya başlamış .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Sindoma abi çok sıkıcı bir gün yahu gel senle 2 beygiri yarıştıralım ama bu sefer 31 taleye kim önce varırsa o kazansın ereğli ile ttkom ikiside 49 talede
    Varmısın
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi çok sıkıcı bir gün yahu gel senle 2 beygiri yarıştıralım ama bu sefer 31 taleye kim önce varırsa o kazansın ereğli ile ttkom ikiside 49 talede
    Varmısın
    2 side 31 tl ye gelmez ama sene sonu kapanışa oynayalım 70 tl hedef ben eregl alıyorum kabul mü sen ttkom yerine başka at seçe bilirsin
    FORMASYON AVCISI 53

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2 side 31 tl ye gelmez ama sene sonu kapanışa oynayalım 70 tl hedef ben eregl alıyorum kabul mü sen ttkom yerine başka at seçe bilirsin
    Daha yarış başlamadan 2 side gelmeze oynadın, bu şekilde iddia olmaz

Endekis lönk devam madem yarış yabmadın.
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselire devam üüüleyse
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    KIZILDAĞ
    @Sezgindemirel7
    ·
    1 sa
    Borsanın ülke gerçekleri ile bağlantısı koptu. Enflasyon ile yükselecek düşüncesini ters yönde kullanarak tek bir kişi kazanç sağlıyor, oda enverin iplerinin bulunduğu yer. Kemal kılıçtaroğlu bunu zamanında söyledi. Kredisiz şekilde beklemekten başka çare yok.
    burak
    @mbdmr_
    Sezgin bey dediğiniz gibi Kılıçdaroğlu KY'yi soyacaklar dedi. Hakikaten de soyuyorlar. Spk'da, bist'de çok kirli bir yapı olduğu o kadar açık ki... borsada manuplasyon, spekülasyon olur ama bu çok farklı bir şey. Benim korkum açıkçası bugün buna yeltenenler, bu soygunu yapanlar yarın bu şirketlere konkordato da alırlar. O zaman soygun zirveye çıkmış olur. Bu adamlar ant içmişler, insanlarin ekonomisini, psikolojisini bitirmeye.

millet acı tecrübelerle yeni görmeye başladı.
    bugun böyle yazılar anlamaya çalışmalar çok , insanlar artık sorgulamaya başlamış .
    Yazılanlar doğru
    Ama yuzdeciye payını vermeden kimse tek başına yiyemez

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Daha yarış başlamadan 2 side gelmeze oynadın, bu şekilde iddia olmaz

Endekis lönk devam madem yarış yabmadın.
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselire devam üüüleyse
    sen at yarışı oynadığın kuponuna gelmeyecek atları yazarmısınsana bunu yazdıran sağ lobdaki kurtçuk endeks 8.000 flan düşünüyorsan o kurtçuk yazdırıyor bendeki kurtçuk öyle demiyor
    korktun mu yukarı gidecek dedik sadece bul çimci bir at gel
    akşama fenerimizin maçı var inceden demlenmeye başladık
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sen at yarışı oynadığın kuponuna gelmeyecek atları yazarmısınsana bunu yazdıran sağ lobdaki kurtçuk endeks 8.000 flan düşünüyorsan o kurtçuk yazdırıyor bendeki kurtçuk öyle demiyor
    korktun mu yukarı gidecek dedik sadece bul çimci bir at gel
    akşama fenerimizin maçı var inceden demlenmeye başladık
    Benim kuponlar genelde yatar ama heyecanı adrenalini beni gençleştiriyo
    Ne korkucam abi şurda biraz eğlence çıksın dediydim.
    Hamdım Piştim Yandım

ööööffff... canım sıkıldı

kenarı durun... biyere müdahale edecem

mmmmm... hankisi olsun

şu nasdakçılara gıcık oldum bugün

Sayfa 616/981 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz