ne güzel yazmissiniz ortaklar
4 yil önce hisse 7-8 li fiyatlarda iken; iran ambargo kalkti fosfat yatirimi yapicaz,holding olucaz,dünya şirketi olucaz diye müdürler bagirip vermiş gazi vermiş coskuyu işte. ..
şuan ; borc girtlakta batacak bitecek söylemleri ve üstelik tahtaya yeni alıcılar geldikçe hoslanmayan bir spek
herşeyi anlatiyor aslinda.
4 yil önce alanları kandirmislar belli ki
yapcak bişii yok, geçmiş olsun demekten başka. ..biz yeni arkadaşlara derdimizi anlatalim
hisse 2.80 tl de sudan ucuz
düşse düşse 1,5 tl ye düşer. yani risk 4 yil önceye göre bayagi düşük. . .
soğan bile 4 yil once 50 kuruştu o oldu 5 tl
şirketin sandalyesini satsan 2.80 tl ediyor...bedava gibi bişii bu fiyatlar
Hamdım Piştim Yandım
Bizim borsada bazi hisseler patronuna yada hissede hâkim gücüne göre yol alır.ornegin vestel.her on yılda bir anormal pirim yapar sonrada anormal düşer.2008 de Vestel in kazığını yemiş biri olarak tecrübe ile sabittir. Öyle olunca dipte en kötüsü anlatılır ki elinde hisse olan satsin, yeni kimse almasın.bu bazen tutulmuş elemanlar , veya canı yanan yatırımci tarafından bedava yapılır. 2008 de patron Vestel de piyasa ile uğraşmak yerine direk tahsisli bedelli ile yaptı. Sonra zirvelere taşınır toplanan hisseler.ordada gübre fabrikalarında yukarı da Yusuf arkadaşın anlattığı gibi pazarlanir.buralar bunların ekmek kapısı.bu döngü tekrarlanır durur. Şimdi bu hissede hangi asamadayiz.aylik grafiği incelersek beş yıllık kocaman üçgen formasyonu var.ve onun dibindeyiz.ve kötüleme mağdurlar tarafından tam gaz.ve birde reform süreci var tarımla alakalı
Hissedeki eski yatırımci dostlar bu hissenin piyasa da 60 milyon lotu var.ama işlem hacmi çok düşük.bu hep mi böyleydi
hisse Kasım 2018 fiyatında, gübre fiyatları yüksek zamlandığı halde , hisse fiyatı yerinde sayıyor
2.79 kademesine ha bire basan ve oradan ısrarla alan kim acaba ? :S Derinlik paylaşabilecek yiğit arkadaşlar aranıyor![]()
16 Nisan Salı 13:12 BAKAN ALBAYRAK: TAZE MEYVE VE SEBZEDE DENGE İÇİN SERA A.Ş. KURULACAK - BN
Yer İmleri