Sayfa 617/997 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bu sayfada kimse hatalı öngörü yapmıyor maaşallah.
    benim aklımda kalanlar inanın kim yazdı gram hatırlamıyorum ama şu hatalı öngöruler burada yapıldı:
    1) şey 7.8ken aşağıdaki gap uzun süre beklendi burada.
    2)gram 400ken 350 ons 1680e değdiği gün 1600ler beklendi burada.
    3)garan 6.9ken aman dikkat hebele hubele 6.5lar yazıldı burada. 5.8yazan da vardı sanki öyle kaldı aklımda bundan emin değilim.
    ama sorunca herkes herşeyi biliyor .
    bir de senin yaşam felsefeni dürer önüne koyarım yok frene basmam gibi çok itici cümleler de var.
    abi nesiniz ya?
    hayır nerde görüyorsunuz kendinizi? merak ediyorum.
    Doğru ama eksik olmuş.
    Bankaları çok acayip basacaklar dediklerinden zamanı gelince banka acalacağım dedim. Aldık mı aldık.
    Viobu çok acayip basacaklar dediklerinde 1400 lerdeydi... 1386 lere kadar bastılar. Viopta long olduk mu olduk.

Neyse biz kazanalım da gerisinin ne yazdığı önemli değil.

1400 ler üstü 15200 demişiz daha ne diyelim. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bugün yine PGSUS, GUBRF, ANSGR, işlem yaptım/yapıyorum.

Bizimde yanıldığımız oluyor tabi INVEO'yu mesala 95-90 arasından toplayıp. 105 ort ile çıktım. 150 lere gitti.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben ..kseler yonca 6.40 altına inmez demiştim kaçırmışsın
    kaçırmadım evet hatırlıyorum. demiştin bunu.
    hatta doğruya doğru sen kasımdaki garan yükselişini de en net yazandın.
    abi şimdi ben takiple iş yapan adamım biliyor musun. kendi fikrim pek yok yani bilgim de yoktur pek. data toplayıp onun üstünden iş yapma gibi düşünebilirsin.
    o yüzden kim ne yazdı baya sağlam takip ederim.
    işim bu.
    öngörüleri doğru çıkan adamları baya sıkılaştırırım zamanla falan filan. tarz meselesi bu şekilde oynuyorum.
    zaten iyi takip etmişiz ki bak kimse ya bu yanlışlar bu sayfada yapılmadı sen ne sallıyon diyemedi. yapılmış demek ki.
    fark ettin değil mi?

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    kaçırmadım evet hatırlıyorum. demiştin bunu.
    hatta doğruya doğru sen kasımdaki garan yükselişini de en net yazandın.
    abi şimdi ben takiple iş yapan adamım biliyor musun. kendi fikrim pek yok yani bilgim de yoktur pek. data toplayıp onun üstünden iş yapma gibi düşünebilirsin.
    o yüzden kim ne yazdı baya sağlam takip ederim.
    işim bu.
    öngörüleri doğru çıkan adamları baya sıkılaştırırım zamanla falan filan. tarz meselesi bu şekilde oynuyorum.
    zaten iyi takip etmişiz ki bak kimse ya bu yanlışlar bu sayfada yapılmadı sen ne sallıyon diyemedi. yapılmış demek ki.
    fark ettin değil mi?
    Bu başlıkta diğer başlıklarda göremeyeceğin piyasa okuyucular var. Zarar var mı hep var ama zaten piyasada oyun planında hep stop var. Piyasayı sen yapmıyorsan yönü de bilemezsin… Önceki yorumda ilgini çekebilir kısmına bak derim. Oradan para çıkar sana…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

benim dikkatimi çeken aylardır doğru düzgün hacim oluşmuyor. yükseliş düşüş fark etmiyor.

sadece bir gün petkim temettü vermeyeceğim diyince bofa malı gömüp bankalara geçti. iki taraflı işlem sonucu biraz hacim oldu.

tahminimce mayıs vade bitince asıl hareket başlayacak. bu sefer asıl belirleyici yurtdışı olacak. çünkü şu durumda abd ve ab'ye 1 sıkıntı yapacak şeylerin bize 2 sıkıntı yapma ihtimali çok fazla.

bunu yazmak çok acı ama şu durumda yabancı yatırımcıyı bırakın yabancı turist bile gelmez.

mübariz mansimov hakkında iddialar var kimse de çıkıp böyle bir şey kesinlikle yoktur diyemiyor. medya zaten sessiz.

neyse hayırlısı.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Bu başlıkta diğer başlıklarda göremeyeceğin piyasa okuyucular var.

ondan buradayım abi zaten.
    çok iyiler de var tabi.
    bak adam demir çeliğe yüklendi batırdı.
    yalan mı?
    takır takır bildi.
    bravo demek düşer.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ondan buradayım abi zaten.
    çok iyiler de var tabi.
    bak adam demir çeliğe yüklendi batırdı.
    yalan mı?
    takır takır bildi.
    bravo demek düşer.
    Benim kendi fikrim katılırsınız katılmazsınız. Ama piyasadaki en leş forum İnvesting.com da USD/TRY forumudur. En kalite forumlar ise VİOP ve EUR/USD forumlarıdır “.”

7. Nisan vadeden beri taşıdığım XXX adet 1417 maliyetli longlarımı bugün itibariyle palanın kafasına atıyorum. Bu saatten sonrada yükselirse alıcısına hayırlı olsun.

Vakıfbank topiğinde takılmanın zamanı geldi orta vadede.

Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Benim kendi fikrim katılırsınız katılmazsınız. Ama piyasadaki en leş forum İnvesting.com da USD/TRY forumudur. En kalite forumlar ise VİOP ve EUR/USD forumlarıdır “.â€

viopçuların diğer tüm yatırımcılara göre daha geniş ufukları, bilgileri var bu tartışılmaz.

ama kazanç kısmında doğru hisseye yatırım yapan uzun vadeciler tabii çok öndedir.

allameyi cihan olsan, vioptan uzun vadede kazanamazsın. bir kere terse gelmen yeterli. vade zaten tam stres.

hissede öyle değil, terse gelsen beklersin. enflasyon, taşıma maliyeti bile olsa iyi kötü temettü bedelsiz, hikayeler durumu kurtarır.

ben ilk işlemimi 2 şubatta şort açtım. 1 tane kontrat idi öğrenmek için. size de sormuştum cevap vermiştiniz sonra forumda sizi göremedim. teşekkür ederim cevabınız için.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 617/997 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •