Sayfa 617/1006 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sn Rosense, korkarım EWP'de bu şekilde bir etiketleme yapılamaz, yani 5-3-3 diye ilerleyen bir düzeltme kalıbı yok. Belki de sehven yapmıştır, alternatif senaryoyla birbirine girmiştir v.s.

Twitter'da yüksek takipçili diye aldanmayın, misal buraya da zaman zaman gelen Son Mohikan'ın yaptığı şey EWP değil, komple sayımları sallamasyon, defalarca bu işten az çok anlayanlar ikaz ettiler kendisini, direk engelliyor. Gülüyoruz yani yaptığı şeye. Benim gördüğüm EWP bilen en azından konuya/kurallara hakim ve Bist üzerine paylaşım yapan sayısı twitter'da iki elin parmaklarını geçmez. Elbette daha da çoktur, en azından eskiden olan ustalar mesela var, ama gördüğüm kadarıyla paylaşım yapmıyorlar.
    Achiles hocam çok çabaladım öğrenmek içinde beceremedim benim kapesitem yok maalesef
    Topikte doğrudur yanlıştır bilenler olurda yarumlar diye alıntıladım teşekkür ederim ...

2. Endeks mühendisliği devamke, XBANK noluyo hani yabancı alıyordu?

ameriganın yolladığı isimlerle ve ceplerine koydukları reçete ile devam edecez.

faizler artmaya devam edecek..

sonra ameriga durum değerlendirmesi yapacak..

istenilen kıvama geldi isek yavaştan muslukları açacaklar.

ele faizleri fırlattık hurraaaa para girişi yatırım falan yok.. öyle dünyna bitti.

süreç meselesi.. verilen sözler vs vs.

yoksa şimsek bi gidiyo 1 ay londrada hafize bi gidiyo 1 ay amerigada.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Endeks mühendisliği devamke, XBANK noluyo hani yabancı alıyordu?

Küçük yatırımcı da diyor ki;

Bendeki şansa bak. Borsa yükseliyor ama ben kazanamıyor. Seçtiğim kağıtlar düşüyor mk.

5. Yabancı alım yaptı diye kimse kar satışı yapmaz diye bir kural yok. Adamların yoğun kredili malı vardır. Endeks de dirence gelince verip geçer..Normal işler..

Her rapora çok takılmamak lazım. Genelde kısa vade baskı olur. Sonra su akar yolunu bulur. Bankası olmayan için fırsat da olabilir...
    Bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcı da diyor ki;

Bendeki şansa bak. Borsa yükseliyor ama ben kazanamıyor. Seçtiğim kağıtlar düşüyor mk.
    Yabancı alıyor, hedef fiyatlar falan filan...şaşı bak şaşır durumları...

bizim ülkemize gelip 1 ay kalan ekonomi bakanı mb başkanı gördünüz mü

"tr = küçük amerika "sözünü unutmayın.

dünya liderimiz sağolsun

913250 den şortum vardı ya.. erken kaptırdık

Sayfa 617/1006 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz