Sayfa 618/1000 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Londra swapları 60 a kadar gelmiş. CDS 774

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

No comment.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Haberleri yapıştırmanın anlamı ne?..yok işsizlik yok darwin...hazır bilgiden ziyade yorumlarınızla sentezlenmiş analiz lazım..

MASALLAR DÜNYASINDAN FANTEZİ DEĞİL

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sert hareket bekliyorum bugün

Dolar yukarı borsa yukarı olur die düşünüyorum
    Mc saati bitsin, dünkü lönkcüler teminatını tamamlasın ondan sonra fışkıttırırız
    Hamdım Piştim Yandım

6. Saçmalamaya son hızla devam...

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    IMF günleri de biliriz.Niye bu kadar çok İMF ile masaya oturmak istiyorsunuz ?????? Döviziniz mi yok Rusya nasıl her türlü ticaret ruble ile dedi sizde aynısını yaparsınız isteyenlere bol bol Tl basın ve Tl ile ödeme yapın.Siyasi olarak algılamayın ben İMF ye karşıyım hep karşı olmaya devam edeceğim.Yaşı uygun olanlar bilirler hükümetler el pençe divan periodik kontroller olurdu borsa İMF ne dedi ne yedi ona göre iner çıkardı.Şu anda Türkiyede yapılan hata enflasyona karşı para basmayıp para sürmemekti şimdi bunu yapıyorlar biraz geç kalındı ama 2023 e kadar piyasaya bol para verilecek aynen yabancı ülkelerin pandemi zamanında piyasaya para pompaladıkları gibi.Şimdi de Türkiye yapıyor belki biraz geç kalındı ama belki de tam zamanında kullanılan koz olabilir.Türkiyenin diğer ülkelerden ayrışan tarafı gıda krizinden fazla etkilenmeyecek olmasıdır.Çünkü bizde gıda fiatlarının artması ihracatı daha avantajlı hale getirebilir.Dünyadaki ekonomik hareketliliğin ana sebebi petroldür.Petrol fiatı yükseldikçe gıda fiatları da yükselir böyle bir durum Türkiyenin ihracaat gelirlerinin artması demektir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    derler ki,KUŞ gibi besleme yapma.Yani yiyeceği alır aynen yavrusuna verir.

İNEK (BOĞA OLSUN DİYECEĞİM AMA ONDA DA SÜT YOK) gibi ol, yemeğini,besini al ama onu kendince sentezle ve süt olarak ver..

çok kitap okuyup işe yaraması 2. secenektir..

1. seçenekte istersen tüm kitapları oku..boştur.

4 dk da temiz 2500 aldı palaşorttan..afferin

Sayfa 618/1000 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •