Sayfa 618/993 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Bir jelibon hikayesi çıktı Reha kayıp emeklilerde şeker vardır yiyemez diye komplekse mı girdi sayın başkanım

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu Ayhan başkan in tarzı lütfen birimizin sınırına girmeyelim.
    Yok benim tarzda kasımda olurdu ekim tek başına geçmezdi
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    üj aylığı neden niye niçün tek aylığa çevirttirtmiyorsunuz = ?
    ben devletten zengin miyim ? Neden 3 ay peşin almak varken aylık alayım ki. Zaten maaşı ben almıyorum, olduğu gibi yatırım hesabına gidiyor. 3 ay sonunda bana ortalama 750 TL. civarı getirisi oluyor. Bir nevi vergi iadesi...

300 liralık artış tüm emeklilere mi sadece memur emeklilerine mi?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    ben devletten zengin miyim ? Neden 3 ay peşin almak varken aylık alayım ki. Zaten maaşı ben almıyorum, olduğu gibi yatırım hesabına gidiyor. 3 ay sonunda bana ortalama 750 TL. civarı getirisi oluyor. Bir nevi vergi iadesi...
    iyi de ileriye dönük üç aylık almıyorsunuz ki , geçmişte biriken 3 aylık maaşınızı dördüncü ay başında birlikte alıyorsunuz ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. su jelibon olayi da sacma bence.herkes yanilabilir veya kandirilabilir.

gokcek in jelibon rezervi bulundu demesi sorun degil.

asil sorun jelibon rezervi bulunduguna inanan birisini 25 yil boyunca secebilen milyonlarca insanin varligi.

7. 2 yıllık Cds 889 %4,13 artı hepsi de %3-5 artı bu hep niye kaktıra kaktıra gidiyor

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    su jelibon olayi da sacma bence.herkes yanilabilir veya kandirilabilir.

gokcek in jelibon rezervi bulundu demesi sorun degil.

asil sorun jelibon rezervi bulunduguna inanan birisini 25 yil boyunca secebilen milyonlarca insanin varligi.
    Ben niye buradayım katil olmamak için buradayım. Benim memlekette bunlardan arabayla otobüsle var. O akılla kaşığı ağzına sokması mucize. Ayhan başkan görmüştür

Sayfa 618/993 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •