YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by myfinans Sn Dr Webster bey, Ne olacak bu teknolojinin hali, gelen giden vuruyor, daha ne kadar sürecek bu transfer. Kürsü falanmı hazırlasak acaba? Kursuyu bosverin ustadim Millet zararda Bizden cikarir Su videodaki gibi oluruz sonra 😀
Originally Posted by Webster Kursuyu bosverin ustadim Millet zararda Bizden cikarir Su videodaki gibi oluruz sonra [emoji3] Bu nasıl video. Kurşun sesi geldi ya...
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Originally Posted by fon_fan Bu nasıl video. Kurşun sesi geldi ya... O kadar da degil vurmayin beni ustadim Ben kursu yikilmasina ornek diye attim videoyu aman deyim 😀
Originally Posted by Webster O kadar da degil vurmayin beni ustadim Ben kursu yikilmasina ornek diye attim videoyu aman deyim [emoji3] Yok size değil lafım ortam çok acayip videoda. Yoksa orada mıydınız
Originally Posted by fon_fan Yok size değil lafım ortam çok acayip videoda. Yoksa orada mıydınız O yillarda universitedeydim Ve onlarla zittik Herhalde orada olsam beni de mihlarlardi Hacettepeliyim ben ustadim 😀
Şşş...yarin bu geri yerine oturur Ben anlamadim zaten hem ons hem sogan selale yapti Gbp tay gibi...
Onur hocam alkim,lokman,kozal gibi üstü kapalı verdiğiniz gece ödevleri yok mu artık
Günaydın üstatlar bol kazançlar...
Forum Rules
Yer İmleri