Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 62/270 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
Arama sonucu : 2213 madde; 489 - 496 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 18/08/2023 - 18/08/2023 tarihinde GLOBAL YATIRIM HOLDİNG A.Ş. payları ile ilgili olarak 13,58 - 13,58 TL fiyat aralığından 750.000 TLtoplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
    işlemle birlikte GLOBAL YATIRIM HOLDİNG A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 18/08/2023 tarihi itibariyle %34,04 sınırına
    ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.

2. Hiçbir iyi haber cezasız kalmıyor hissede maşallah…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Düşünüyorum.. Sorguluyorum....
    Sayın KM bir çok kez Gayrimenkulden çıkacağım, şirketlerin ülke ekonomisine katma değer yaratacak yatırımların yapılması gerektiğini dile getirmişti Bunları söyleyen bir patron neden GLİ bünyesinde limanlara gelecek yolcuların bırakacağı gelirde olsun. Bence sayın KM gibi bir patron bu kadar küçük düşünmüyordur ki
    kesinlikle bu işte biz yatırımcılarla paylaşılmayan, olaylara başka bir perspektiften bakmamamiz için herşeyi yapan çok büyük bir güç var . Özetle sayın KM bu kadar küçük dusunemez.Yine bu konuyla ilgili yanlış hatırlamıyorsam yıllar önce sayın aysha ya GLİ 'nin biz yatırımcılara turizm tarafınin önemi ve getireceği ekonomik katkı empoze edilmek istendiğini, halbuki GLİ stratejik yönden önemli olduğunu düşünüyorum görüşünü kendiyle paylaşmıştım.
    Bakalım zaman ve dünya konjukturu nasıl gelişecek...

4.  Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Düşünüyorum.. Sorguluyorum....
    Sayın KM bir çok kez Gayrimenkulden çıkacağım, şirketlerin ülke ekonomisine katma değer yaratacak yatırımların yapılması gerektiğini dile getirmişti Bunları söyleyen bir patron neden GLİ bünyesinde limanlara gelecek yolcuların bırakacağı gelirde olsun. Bence sayın KM gibi bir patron bu kadar küçük düşünmüyordur ki
    kesinlikle bu işte biz yatırımcılarla paylaşılmayan, olaylara başka bir perspektiften bakmamamiz için herşeyi yapan çok büyük bir güç var . Özetle sayın KM bu kadar küçük dusunemez.Yine bu konuyla ilgili yanlış hatırlamıyorsam yıllar önce sayın aysha ya GLİ 'nin biz yatırımcılara turizm tarafınin önemi ve getireceği ekonomik katkı empoze edilmek istendiğini, halbuki GLİ stratejik yönden önemli olduğunu düşünüyorum görüşünü kendiyle paylaşmıştım.
    Bakalım zaman ve dünya konjukturu nasıl gelişecek...
    sayın gundem,

eğer kastınız gaz işinin bilmem kaç milyar dolar etmesi meselesi ise, bence çok gereksiz ve zorlama düşünüyorsunuz.

kutman'ın yıllar önce ettiği bir laftan (ki kendi bile hatırlamıyor olabilir) yola çıkmak yerine bence hali hazırda tabloyu kabullenmeniz, inanın sizin de iyiliğinize olacaktır.

Sayın Beşiktaşk hisse fiyatı için yorumunuz nedir ? Ntgaz gitti GPH gidiyor burası geri geliyor ? Sebep ne olabilir ?

6.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Sayın Beşiktaşk hisse fiyatı için yorumunuz nedir ? Ntgaz gitti GPH gidiyor burası geri geliyor ? Sebep ne olabilir ?
    0.46-0.49 usd cent destek yapılmaya calısılıyor. . . . aslında calısma felan değil işte kitaına uyduruluyor. . . . neyin kitabı derseniz. . . . .aşkın kitabı. . . . . mehmetciğim doldur bosalt yoluyla faiz kararlarını bekliyor. . . . .aslında butun piyasa bekliyor. . . . özune bakarsanız kimsenin bir sey beklediği yok kağıt değişimine getirilen kılıflar bunlar. . . . dengeleri bozmadan yapılması gerekiyor.. . . misal thy 260 dan 240 a salıyor. burdan cıkan paranın bir kısmı yeni halka ırzlara geciyor. . . .bu arada baya halka ırz var. iş bu sebepten top cevirme devam ediyor. . . . . .özel bir durum yok. . . . .

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

7.  Alıntı Originally Posted by birnickiste Yazıyı Oku
    Hiçbir iyi haber cezasız kalmıyor hissede maşallah…

Gönderimden sonraki 2 günde hissenin bende oluşturduğu mide bulantısı sebebiyle hisse ile vedalaştım. 2 ay gibi bir sürede dolar bazlı %40 civarı bir kazanç bıraktı.

mide bulantısı sebepleri;
    Yatırımcı Toplantısında belirtilen 50 m Usd civarı solo borç.
    Gph Yatırım yapılabilir notunun havuç olarak tutulması ve bir türlü gelmemesi…

Tabii hisseden çıkmaya karar verince-çıkınca olumsuz tarafları göze batırmış olabilirim. Holdingin işler tıkırında rekor üstüne rekor yolcu sayıları geliyor, kasaya dolar yağıyor ve çok daha iyi bilançolar bekleniyor… sadece bende ağır basmadı şimdilik.

Roundlarda 2-1 öndeyim kuti reis. 3 olan kazanır…

Yatırım tavsiyesi değildir.

8. sn gündem.....mehmet bey in şu anda gözü gph ve glyho da......naturelgaz ve conse olacak yerlerinde .....yarattıkları katkı belli.....km şu anda elindeki gayrimenkullerden kurtulmaya çalışıyor...kısaca sn gündem..naturelgaz la çok ilgilenilmiyor...ama sen istersen ilgilenmeye devam et ...bu arada bu iki şirkete her zaman stratejik ortak söz konusu.....

Sayfa 62/270 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •