O kadar yazdým ettim pisikletçinin mayýþýný Keçiören Urfalý Aile Kebap Salonunda günde iki lahmacun ve 170 cc bir ayran karþýlýðý hizmet vermektedir yüksek ihtimalle
Bunun Miami deki karþýlýðý ise Baker street de ki Hot Dog çu yani vosvos minibüs te sosis satan Freddy Brown dan günde bir sosisli sandviç mayýþý bu.
Fakat benim esas merak ettiðim miami de oturduðu evi ve çevresi, nasýlsa Miami de bi sorun olmaz, buraya bir iki foto falan atsa gerçek adýyla Evinin kapýsýnda zilinde adýný görsek de imrensek falan, deðil mi yaa. Adam bahsini etmiyor sanki Florida Eyalet Mapushanesinde.
Ben Miami de oturacam buraya hergün bir fotoðraf koyarým mesela, millet görsün de ah vah etsin diyerekten![]()
Evet o oda olur
Kapý zilinde yazmasý tabii bi þeydir. Orada bu arkadaþa ne isim vermiþler bilemem.
Ama ABD ülkesi, Florida eyaleti,Miami ili , artýk hangi semt ise oranýn mýhtarlýðýndan alacaðý bir ikametgah senedi ve nüfus hüviyet cüzdaný muadili belge fotolarýný koyabilir.
Neyse bir yerden baþlasýn isterse sosislerden kolye yapýp boynuna assýn felan orada arkadaþlarý bir isim tskmýþlardýr kesin zira onlara da facebook instagram sayfasý gönderip bu doðrumu diye soruyordur orada ise![]()
Kapý zilinde ne yazarsa ikna olacaksýnýz?
Gamet mi?
Eðer Keçiören’de oturuyorsa ki ben buna asla inanmýyorum; Keçiören’de Sosyal Güvenlik Müdürlüðü var. Oraya sorabilir maaþ iþini.
Forumdan aldýðý maaþý kime sorsak?
Sn Güneysu bilir belki.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Bütçe açýðý Aralýk'ta 800 milyar. Aþaðý yukarý 25 milyar dolar. Bu kadar açýk veren bütçe hiç tasarruf yapmýyorsa çok radikal tasarruf tedbirleri almýyorsa hiç bir þey tutmaz. Ýnculiz Mehmet bulsun yüksek faizli krediyi ye yiyebileceðin kadar. Ýki sene sonra 800 milyar dolar dan fazla dýþ borcun olacak. Bu kur ile daha fazla cari açýk vereceðimiz için bir sonraki seçime 1 trilyon dolara dayanan borçla gireceðiz. Asýl enkazý bir sonraki seçim de devralan olacak.
Yer Ýmleri